vineri, noiembrie 25

De dragoste.... si de rabdare... :)

Dragostea este atat de aproape. Ingerii intelegerii, rugile spuse din suflet si cu gandul spre Cer, mi-au aratat Lumina din preajma mea. Fiecare om, ese deosebit, cu un rol insemnat in viata mea. Nu am dreptul sa spun ca este asa sau pe dincolo, deoarece tocmai in acea clipa isi schimba radical comportamentul si ma loveste peste fata cu o surpriza placuta, asa, ca sa-mi inchida gura. :)

Prieteni speciali, oameni care nu m-au vazut niciodata, ma incurajeaza si ma sustin. Arsa de cateva ori de oameni buni in arta manipularii prin cuvinte, mi-e tare greu sa mai cred pe cineva. Dar cand simt, cand sufletul imi spune ca exista oameni curati, cu credinta si ii stiu alaturi de mine in cele mai urate clipe, care nu m-au abandonat desi le-am scos peri albi si m-am purtat groaznic uneori, ba le-am mai stricat si frumusete de sarbatori pascale, ma simt datoare sa le ofer incredere si zambete si multumiri.

Prieteni ce mi-au promis Parisul la picioare, in cateva saptaamani si s-au evaporat ca acetona din sticla uitata deschisa pe noptiera in noaptea vrajita de mesajele lui fermecatoare "je t'embresse, ma belle cherie".... Doamne, ce copila sunt! Ce conteaza ca domnul are peste 40 de ani si e charmant si educat.... ? Minciunile sunt aceleasi ca cele spuse si domnii fermecatori de Romania.... :))

Atunci, inteleg ca e de apreciat omul ce m-a suportat cu bune si cu rele, si ar fi timpul sa ii ofer atentie, respect, incredere, ajutor, suport si MULTUMIRI. :)

2 comentarii:

Anonim spunea...

CEL CE TE-A SUSTINUT ESTE VECINUL DINTR-O POSTARE ANTERIOARA?

DOAR NOI spunea...

@Anonim:

HAhahaha... culmea nu... :) este un om ce-mi e alaturi de ani de zile... de la distanta... :)