joi, octombrie 6

Fii fericit!

Nu stiu daca este adevarat sau nu, dar se spune ca cineva l-ar fi intrebat pe Gandhi in legatura cu factorii care distrug fiinta umana si ca el ar fi raspuns:
Politica fara principii, placerea fara angajament, bogatia fara munca, intelepciunea fara caracter, afacerile fara de morala, stiinta fara umanitate si rugaciunea fara caritate.


Viata m-a invatat ca lumea este amabila daca eu sunt amabil; ca persoanele sunt triste daca eu sunt trist; ca toti ma iubesc daca si eu ii iubesc; ca toti sunt rai daca eu ii urasc; ca exista fețe zambitoare daca eu le zambesc; ca exista fețe amarate daca eu sunt amarat; ca lumea este fericita daca eu sunt fericit; ca lumea se supara daca eu ma supar; ca exista persoane recunoscatoare daca eu sunt recunoscator;
viata este ca o oglinda: daca zambesc, oglinda imi intoarce zambetul.  Atitudinea pe care o am in fata vietii este aceeasi pe care viata o va lua fata de mine.
Cine vrea sa fie iubit, sa iubeasca!
Unicul motiv sa fii fericit este pentru ca tu hotarasti sa fii fericit.

7 comentarii:

nespecificat spunea...

citeste postarea ta anterioara, aia de miercuri:)...cu cei care te-au suparat...ceea ce ai postat azi, e valabil si pentru ieri!:)...sau...
"Cand cineva te jigneste nu te razbuna pe el, nu-l uri si nu te supara pe el intrucat aceasta jignire este un dar de la Dumnezeu. Daca n-o accepti urmeaza ca purificarea sufletului sa se infaptuieasca prin boli si nenorociri, iar daca nu esti pregatit nici pentru aceasta ea vine prin moarte Aceasta forma de purificare ne este data prin intermediul celor apropiati, de aceea in masura in care reusim sa-i iertam, in aceeasi masura sunt posibile schimbari interioare de profunzime.Se cuvine sa iertam nu numai in gand ci si cu sufletul. Cel mai mult ne leaga de trecut supararile neiertate."...valeriu popa

Carpe Diem spunea...

asa este Claudia...este un adevar imuabil ca ni se intampla ceea ce emanam...este din ce in ce mai adevarat, si-ti pot spune prin experienta proprie...sa se schimbe firea umana? prima data a fost legea talionului...a urmat legea intoarcerii obrazului...sa fi venit timpul legii oglindirii?...eu sincer cred ca da...>:D<

DOAR NOI spunea...

@ Romeo Ruse:

M-au suparat, dar nu ma-m rugat pentru ei... si nu ii judec,asa cum fac ei cu mine. Am crescut mult.. si-mi vad de viata mea.
Le iau pe toate asa cum vin.... bune, urmate de o rele... care ma fac sa vad frumosul din mine... din jurul meu.

DOAR NOI spunea...

@Carpe Diem:

Toate la timpul lor.... :)

DOAR NOI spunea...

@ Adriana:

Doamne ajuta! :)

vavaly spunea...

Sunt niste principii dupa care incerc si eu sa ma ghidez foarte mult in ultima vreme. Sa stii ca ajuta:)
PS: sa stii ca bijuteria pentru tine este aproape gata, am conceput-o si lucrat-o, treb finisata, dar ca si tine umblu cu multe proiecte in buzunar si nu reusesc sa le duc pe toate la bun sfarsit. Curand curand insa o vei primit.
Imbratisari calde!

DOAR NOI spunea...

@ Vavaly:

Multuumesc. Cat rasfat pe capul meu... se pare ca nimic nu este la voia intamplari. Muncesc atat de mult, incat poatemerit sau am nevoie de frumos pentru a ma reabilita. :)

De abia astept sa vad ce mi-ai pregatit. :)