luni, septembrie 5

Povestile personalizate mi-au fost furate....



Pana cand si pana unde se poate merge? Mi-e sila de-a dreptul... mi-e scarba deoarece am discutat cu un astfel de om. De aceea am si taraganat probabil sa nu incep o colaboare cu el. Nimic nu este intamplator.ieri, dupa mult timp, am intrat pe site-ul lui - culmea ii mai fac si reclama pe blogul meu - si amdescoperit aceeasi idee de proiect. Asta e viata. :)

9 comentarii:

KaBea spunea...

Nu pot decat sa spun:INCREDIBIL !!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa inteleg unii oameni sa fie cu "carater".Lipsa totala de coloana vertebrala,bun simt s.a.m.d.
Imi pare rau ca ai patit asa ceva.Te imbratisez.

DOAR NOI spunea...

@ KaBea:

Astia suntem....

Asa imi vine sa plec departe sa nu ma mai intorc... :)

Tasha spunea...

Imi pare rau!tyu scrii asa frumos si esti atat de inspirata mereu!

DOAR NOI spunea...

@ tasha:

multumesc din tot sufletul.
mi-a furat patentul... ideea proiectului, in povestile in sine. dar oricum sunt suparata si dezgustata. :)

povesti personalizate spunea...

Bine ca ma mai si citezi in afara contextului. Ia voua, celor care ma criticati fara sa stiti intreaga poveste - nu credeti ca tot ce zboara sa mananca.
Iata un mail trimis catre Claudia pe 8 iunie.
"Buna, Claudia! Uite ca am reusit sa citesc cate ceva. Nu am avut timp mai devreme, sa ma ierti.
Imi place cum scrii si pe viitor m-as bucura sa-ti public cate ceva. Desigur ar fi fost mai bine daca povestile astea nu erau publicate pe net. Ai si povesti nepublicate inca?
Nu stiu cand as putea sa ma ocup de publicare, fiindca in viitorul apropriat si mediu vreau sa extind un pic site-ul. Sa adaug povestile tuturor clasicilor, sa mai pun poezii, scenete, etc. Sa adaug si alte sectiuni. La un moment dat ma gandeam si la povesti personalizate, dar nu adaug inca sectiunea asta, cred ca-i prea devreme...
M-as bucura daca ai pune link catre site-ul meu pe blogurile tale, am vazut ca ai vreo cateva chiar...
Cum vezi tu colaborarea noastra de mai departe?" - asadar, scumpa Claudia - eu nu te-am inselat. Nu ti-am dat teapa. Mie chiar imi veni ideea asta, inca la inceputul site-ului, cu mult inainte ca sa dai tu de mine. Daca e o confuzie - astept sa-ti ceri scuze si ne impacam. Daca e rea vointa - sa stii ca nu e frumos ceea ce faci.

DOAR NOI spunea...

@ povesti personalizate:

Radu, eu vorbeam despre proiectul povestilor personalizate care, pe data de 8 iunie era deja inceput. Nu vorbesc de povestile pe care ti le-as fi dat de buna voie sa le publici pe site.


In fine... asta e viata.... cred ca e loc pentru toata lumea :)

povesti personalizate spunea...

Scumpa Claudia, hai sa spunem adevarul. Povestile personalizate nu sunt tocmai inventia secolului... Nu ai inventat tu bicicleta acum. Nici eu. Amandoi am avut aceeasi idee si chiar daca tu ai inceput-o prima - nu inseamna ca eu ti-am furat-o. Ba chiar te-am si anuntat din timp, tocmai ca sa nu te superi, sa nu crezi ca-ti fac teapa. Iar tu uite cum reactionezi si ce faima imi faci... Sa stii ca nu mi-a placut ce ai scris... Dar eu n-am sa ma aprind ca tine... N-am sa invoc nici fortele divine, nici druizii si nici duhurile lampilor fermecate. Te-ai aprins caci ai crezut ca ti-am furat ceva. Acum ai aflat adevarul. Cred ca-mi datorezi niste scuze.

DOAR NOI spunea...

Bine..daca vrei sa te simti linistit, imi cer scuze. N-am inventat nimic... n-am descoperit nimic... si iti doresc succes. :) Sincer, din tot sufletul iti doresc succes. :)

povesti personalizate spunea...

Mersi! Si tie numai bine!