luni, septembrie 5

Mi s-a furat proiectul cu povesti personalizate

In Romania da, se fura. Stiam. Am acceptat situatia. Dar sa ti se fure un proiect chiar de persoana care voia sa colaboreze cu tine in acest domeniu, e urat, trist, strigator la cer. :)

Da.... acum ceva timp discutasem cu un domn - sa zicem - sa scriu povesti si sa le postam pe acelasi site. Nu am mai avut timp de scris asa mult, plus ca mi-e bine cu blogul de povesti la acest moment. El insa, nu a pierdut timpul si mi-a furat ideea (patentul) proiectului cu povesti personalizate. Culmea, mi-a spus sa nu ma supar, ca a gandit si el la fel ca mine... macar eu imi scriu singura povestile. In cazul lui sunt  compuse de  mama lui. Oricum ar fi sunt suparata.... dezamagita... si ma rog sa fie iertat si sa nu-l pedepseasca D-zeu foarte tare.

Schimb de mailuri cu plagiatorul:2011/9/5 groza claudia
Buna Radu!


Eu eram putin (putin mai mult) suparata ca mi-ai furat ideea povestilor personalizate. Sincer, nu e prea frumos din partea ta. (am sa scriu despre asta sa stii; te puteai gandi la altceva, nu sa-mi preiei proiectul).

"In legatura cu povestile personalizate - nu trebuie sa fii suparata. Nu ti-am furat ideea. O avusem de mult timp, ti-am si spus despre asta.
O saptamana frumoasa sa ai!
Radu


2 comentarii:

Rodica spunea...

Claudia îl cunoşti face to face?Aţi semnat ceva?E(ra) de încredere?
Dacă nu,orice e posibil!
Îmi pare rău pentru tine! :(

DOAR NOI spunea...

@ Rodica;

Nu, nu il cunosc face to face. Dar cand discuti cu cineva si vrei sa construiesti ceva impreuna si el te fura.... e dureros.

Platim pentru ce facem. Asta e. :) Pana la urma fiecare are stilul sau. D-zeu cu mila.

Pupici.