duminică, septembrie 4

Incet incet, revin acasa. Ma intorc la povestile mele frumoase, norocoase, calatoare, vii si foarte colorate. Am decis sa traiesc ACUM, sa nu mai caut in sertarele cu amintiri. Am ales sa lucrez intens pentru dorintele mele. Apar in fiecare zi semne, doruri, oameni ce ma poarta spre departe. Sunt un inger care isi va lua zborul spre alte zari, spre alte culturi, spre alte deschideri.

Cartile ma asteapta linistite, dar sunt scrise in alte limbi. Nu am de ales. INVAT alte limbi. 

Sunt admirata de oameni ce locuiesc departe. Rostul meu pe acest pamant este sa transmit dragostea peste mari si tari, in toate limbile pe care le pot intelege. Mesajele sunt scrise sub forma de poveste. 

Nu am stare.... talpile imi ard de dorinta de duca. Vreau sa zbor... vreau sa traiesc la alta longitudine si alta latitudine a pamantului. Vreau sa fiu acolo si sa-mi ajut semenii de aici. Vreau sa aduc zambete pe alte meleaguri. Vreau imbratisari pe alte strazi. Vreau sa-mi vad prietenii din alte tari. Mi-e dor de plecare... de schimbare... de vise implinite... de reusite.... de bucurii... de magie... de mine iubita la adevarata valoare.... de curajul din mine... de multe si multe lucruri..... de oameni frumosi si sinceri. 

“Toate lucrurile pe care le vezi se vor schimba şi din substanţa lor vor fi făcute alte lucruri şi din nou altele şi lumea va fi nouă mereu.” Marcus Aurelius

4 comentarii:

vavaly spunea...

Draga Claudia, ce minunat ar fi sa poti ajunge acolo unde te duce dorul si gandul.
Iti doresc sa gasesti acel dram de curaj si mai ales de nebunie si sa faci acest pas important pentru viata ta si sa iti gasesti locul unde sa te simti cel mai bine si implinita.
E greu sa ne desprindem de viata noastra de zi cu zi , dar cand o facem realizam cat de mult am fi pierdut daca nu indrazneam. Si eu te vad pe alte meleaguri mult mai bine decat in jungla acelui oras...

DOAR NOI spunea...

@ vavaly:

:) simt ca voi pleca... insa mai am de asteptat putin... inca putin. va fi o perioada in care voi face naveta. :)

in saptamana 15-22 octombrie se va lansa cartea mea de povesti in Venezuela. Poate plec acolo... desi eu imi doresc la Paris..... VREAU SA AJUNG LA PARIS.... NU MAI AMSTARE... MA SIMT TARE CIUDAT.

Copiisimame spunea...

Cunosc sentimentul pe care il ai. Se spune ca cea mai buna metoda de a ajunge unde iti doresti este sa te vizualizezi in acele locuri, sa te informezi asupra locului undei vei locui, manca, ce vei vizita, sa te uiti la multe poze si tot asa. Cumva asta atrage energia locului catre tine si vei ajunge acolo. Dar nici Venezuela nu este o destinatie de lepadat. Este un loc in care nu ajunge oricine, vei avea ce povesti si va fi o sursa sigura de inspiratie. Iti tin pumnii si iti doresc mult succes. Meriti sa reusesti.

DOAR NOI spunea...

@copiisimamici:

Multumesc mult pentru sfaturi. Exersez. Lucrurile se intampla cu un rost, clar. Viata mea s-a schimbat destul de mult in doar cateva saptamani. Clar voi evolua si voi pasi pe drumul corect spre departe... :)