sâmbătă, septembrie 10

De la ambitie la sens

Fac ce fac si imi vine sa scriu pe blog. E anormal aproape. Nu stiu de ce mi se intampla asta. Nu stiu de ce simt nevoia de a imparti cu cei care ma citesc tot ce traiesc, tot ce citesc, ascult si vad frumos. 

Stiu - nu stiu de unde stiu - ca voi finaliza doctoratul. Ma voi incadra in termenul impus pe care credeam ca nu-l voi respecta niciodata. Simt ca profesoara ce ma coordoneaza - mai mult sau mai deloc - va fi induplecata de o forta angelica sa-mi citeasca si sa-mi corecteze teza "atat de speciala, bine documentata si frumos - dar mai ales corect - tehnoredactata." Teza mea are un scop: am inteles de curand, ca va fi utila conservatorilor, va fi o culegere de date. Nu fac asta doar pentru mine asadar. Ajut oamenii, ajut stiinta, conserv frumosul, si imi obtin gradul didactic pentru a-mi continua linistita meseria pe care o iubesc: profesoratul.

Am nevoie de un miracol. DA. AM NEVOIE DE O MINUNE. AM NEVOIE DE AJUTOR DIVIN.

Nu ma mai incrancenez sa controlez lucrurile, sa-mi cplanific viata. Am decis sa traiesc. Atat si nimic mai mult.

Imi doresc sa fiu acolo unde este nevoie de mine, acolo de unde pot invata permanent ceva. Imi doresc sa evoluez. Imi doresc sa ajung un geniu.... o scriitoare internationala (de folos oamenilor ce imi citesc scrierile).... un profesor exceptional.... sotie si mama dedicata trup si suflet. Toate vor veni cand sunt pregatita... cand va fi timpul fiecaruia sa il traiesc la adevarata valoare. :)

Aceasta postare este "dictata" de forta dragostei ce ia nastere in mine.... clipa de clipa.....

Multumesc pentru tot ce mi se intampla... pentru toti oamenii intalniti de-a lungul vietii mele.... si prin intermediul acestui blog.

Sa auzim de bine. Toate cele bune sa se adune in preajma noastra si sa rodeasca din belsug. sa fie o toamna eleganta si bogata in minuni.

11 comentarii:

Elena spunea...

Esti fiinta care stie sa daruiasca, esti fiinta care poate sa daruiasca si crede-ma nu e putin lucru.Imi amintesc acum de o plida de la bunici care spunea: Ajuta daca poti pe oricine, fara sa astepti vreo plata, caci Dumnezeu iti va intoarce inzecit. Cred ca ti se potriveste, caci sufletul tau deschis spre toti, este un ajutor pentru acei care viata nu e tocmai roz, le dai curaj, speranta, ai ceva care......spune hai sus si maine e o zi. Cred ca si tu vei avea o zi in care vei spune sunt mandra de ceea ce am reusit sa realizez.
O imbratisare sincera!

DOAR NOI spunea...

@ Elena:

Ce doooooooooooooor imi era de tine. MUltumesc de viizta!


Draga mea, imi doresc doar sa traiesc intens, sa cunoscc oameni,sa fiu de folos - chiar si indirect prin scrierile mele (de aceea imi doresc sa public in cat mai multe tari) - si sa daruiesc intr-adevar, ce pot si cui pot. :)

Imbratisari si ganduri bune.

Chiar - sunt obraznica acum - ma poti ajuta sa-mi traduci o poveste si sa trimiti la vreo 2-3 edituri in Italia?

KaBea spunea...

Sunt convinsa ca vei reusi!In plus,vreau sa ma laud ca ne cunoaste virtual,macar atat,iar una din mimunatele tale carti va fi a mea,cu autograf special!!!!!!!!!!!!!!Pup dulce.

DOAR NOI spunea...

@ KaBea:

Sigur voi reusi.... e vorba doar de timp... :)

Intai doctoratul promit cat mai repede sa scap de el, sa-l daruiesc cadou expertilor, apoi poooooovesti pentru cei mai frumosi din lume. :)

Bineinteles ca vei primi carte cu autograf. Tine aproape... se apropie in curand. :)

Elena spunea...

Te-am citit aproape mereu, stiu starile prin care ai trecut in ultima perioada, dar am ramas in gaoacea mea, insa vazand ca ti-am lipsit.....poate nu ar fi rau sa revin la ......suprafata.
Nu esti obraznica, insa traducerea literara a unui text e putin mai delicata si nu vreau sa ma hazardez, cat priveste editura....nici atat. Ceea ce pot sa iti promit, ar fi ca in momentul in care gasesc o portita, iti voi spune.
O duminica speciala iti doresc!

DOAR NOI spunea...

@ Elena:

Multumec din tot sufletul pentru tot. :) Da, asa este cel mai bine... daca auzi ceva...gasesti o cale de a lansa povetsile pe acolo, ma anunti.

Ganduri bune, imbratisari prietenoase si nu uita sa crezi ca visele se pot implini. :)

Monica spunea...

imi esti draga:)
ma bucur enorm ca esti pozitiva:)

DOAR NOI spunea...

@ Monica:


este tot ce mi-a ramas.... tot ce pot face.... ma las purtata de dorinte... muncesc si zambesc... si stiu ca va iesi cumva, dar va fi excelent. :)

:) :) :) spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=qG8GoNCgjGA

Alisandra spunea...

@ :):):) Clau este o minune! :)

DOAR NOI spunea...

Reve blanc:

Nu sunt... nici chiar asa... dar imi doresc sa devin.:)