marți, august 2

O zi cu iubire

Intr-o zi de august caniculara, imi doresc sa locuiesc in alt oras. Sa fiu o Scufita Rosie - sau albastra sau verde - sa rasfat si sa fiu rasfatata. Oare cum o fi? Binenteles ca foarte bine. De abia astept.

Aburii cafelei si mirosul de paine prajita sa ma trezeasca cand soarele imi mangaie chipul. Sa ofer in schimb un zambet. Un zambet care va aduce norocul si bucuria acelei zile. Urmeaza o imbratisare cu suflet si mult drag.

Dupa acest episod de rasfat, urmeaza capitolul Cenusareasa. Scutur, aspir, aerisesc, gatesc cu toata dragostea din lume pentru a avea confort pentru serile iubirii noastre.

Apoi, scriu cateva povesti pentru copiii ce ne vor duce numele si zambetele mai departe in timp.

Seara e balul, cu dans, imbratisari, zambete, culminand cu dragoste. :)

Viata este atat de frumoasa - daca stii sa cauti acolo unde trebuie.

8 comentarii:

stelica spunea...

Nu trebuie sa fii Cenusereasa. Intr-o casnicie normala ( altruista ) fiecare trebuie sa faca ceva astfel incat sa-l multumeasca pe celalalt. Daca unul face mancare, celalalt face curat in casa. Unul spala, celalalt face cumparaturi sau alte treburi domestice etc. Imbratisarile, pupicii, aburii cafelei, zambetele, etc sunt doar lucruri normale intre doi oameni echilibrati si altruisti. Eu nu am vazut niciodata sotia ca o cenusereasa ( sau masina de spalat ) sau servitoare. Sau altfel spus : unul e destept iar celalalt e prost

DOAR NOI spunea...

@ stelica:

ha ha ha. tu esti bine ancorat in relaitate. bani bani si iar bani. eu sunt putin mai visatoare. iar povestile stii ce sunt? povesti? ai auzit de Cenusareasa... fata frumoasa, bruneta iubita de un print? offf....

nu ai invat nimic. ma citesti de atata timp degeaba. :) imi pare rau pentru tine. :) traiesti atat de ancorat in realitate. i-ai spus vreodata sotiei tale o "poveste" o poezie? ceva romantic?

ce bine ca am gasit omul care sa iubeasca povestile! :)

Brandusa spunea...

Cat de frumos visezi si nu este nici prea complicata implinirea.

Iar tot ce pot face acum, in umila mea "putinta" este sa te invit la o "cafea virtuala de seara" in cafeneaua noastra proaspat renovata MWB :)

Liviu R. spunea...

te invit la o cafea Claudia, o cafea de seara, pe MWB

DOAR NOI spunea...

@ Brandusa:

da... vise frumoase, care se pt implini atat de usor... eu trebuie sa am curajul sa pasesc. :)

cat despre cafea... da, am citi,voi onora cu placere.

DOAR NOI spunea...

@ Liviu R.:

Accept cu mare placere. :) Despre ce vorbim in aceasta seara? :)

Brandusa spunea...

- Romantica ori ba ? - tema

DOAR NOI spunea...

@ Brandusa:

Romantica pana la moarte... sau pana ce moartea ne va desparti. :)

Pupici... aseara am fost cucerita de "Lorelei" si nu am stat de vorba cu voi. Iertare cer... :)