miercuri, iunie 15

Visatoare? Doar ca acoperire

imi doresc sa fac atat de multe... si de cateva zile nu fac nimic. am o stare de plutire. bine ca plutesc acolo unde trebuie. ieri a fost ziua gafelor. azi a fost ziua in care am aflat ca voi da un premiu 3 si 4 mentiuni. sunt fericita! :)

descopar pe zi ce trece o alta eu. sa demonstrez cuiva ca pot fi minunata? ca pot face ce-midoresc cu adevarat? toti oamenii chiar cred ca visez la cai verzi pe pereti. nimeni nu stie insa ca am doza mea de realitate. sunt un taur, semn de pamant, bine infipt in cotidian. ca vreau sa imi infrumusetez viata si sa sper ca pot face minuni, asta e cu totul altceva.

de ce atunci cand reusesc sa duc la bun sfarsit un plan oamenii ma invidiaza? ca sunt visatoare? nu, ca am pus osul la munca si am reusit.

asa ca nu-mi pasa de cei care cred ca sunt o visatoare. e de fapt acoperirea ambitiei ca voi reusi. eu trudesc pentru a-mi implini visele. si intr-o zi cu soare sau ninsoare, voi reusi sa spun: "am reusit, sunt implinita si fericita. am tot ce-mi doresc, iar acum daruiesc neconditionat in toate partile".

12 comentarii:

Dee spunea...

Sa dea Dumnezeu!:)

La noi vineri a fost ziua gafelor. Robert a reusit sa-si sparga capul. Datorita mie, bineinteles.:))

Pupici.

KaBea spunea...

Cand ai un scop,il urmezi si nu te uiti in stanga ori dreapta sa vezi daca esti invidiata,iti vezi de treaba,caci oameni rai sunt destui,dar asta nu e treaba ta.Esti un om minunat si ramai asa.Noapte magica sa ai!

vavaly spunea...

Din vise se nasc faptele marete. Nu renunta la visare, nu asculta in stanga si in dreapta decat sfaturile care iti sunt benefice si pe sufletul tau ... stii vorba poetului: "tu ramai la toate rece"... uneori ajuta sa iti asculti doar glasul interior.

DOAR NOI spunea...

@ Dee:

:) Cine stie ce va fi... :)


@ KaBea:

Da, asa fac de obicei... merg continuu pentru a-mi atinge scopurile... dar uneori, drumul e lung si obosesc si am nevoie de un pahar cu apa pe care nu-l primesc de la nimeni.

Multumesc pentru compliment!

@ Vavaly:

Asa voi face... iti multumesc de incurajare...
Imbratisari!

Elena spunea...

Imi face bine, starea ta de bine, chiar daca nu ti-am mai scris, asta nu inseamna ca nu te-am citit. Viata are urcusuri dar mai ales coborasuri, important este sa nu uitam sa privim in sus pentru a avea mereu tinta de inaltare.

DOAR NOI spunea...

@ Elena:

Multumesc mult de tot. Nu stiu cat e o stare de bine... mi se intampla multe lucruri...si le iau asa cum vin, aleg... as vrea sa fac mult mai mult dar se pare ca ele se aleg. Sunt epuizata fizic si psihic. Medii, stres, agitatie... premii... plus viata mea personala... dar imi place.

Se pare ca visele imi sunt desfacute din cutii si se implinesc rand pe rand.

Imbratisari si toate cele bune!

Monica spunea...

sa zambesti ca apoi totul o sa vina:)

DOAR NOI spunea...

@ Monica:


Eu chiar zambesc. zambetul face parte din tinuta mea de zi, de seara, de fiecare clipa! :)

Dee spunea...

Nu cred ca e chiar asa cum spui, ca nu primesti "un pahar cu apa" de la nimeni...sunt atatia oameni care te incurajeaza mereu...

DOAR NOI spunea...

@ DEE:

Daaaaa... incurajari primesc. dar uneori chiar am nevoie de o pila.... sau ceva concret... :)

Dar, fiecare cu bafta lui. :)

Bine ca mi-a dat D-zeu inteligenta. :)

Pupici!

nespecificat spunea...

daca vrei pot sa-ti pun o pila la Doamne-Doamne, vorbesc des cu el:)
darurile insa sunt mereu in acelasi suma totala...de exemlplu daca iti va darui mai multa iubire, sigur iti va scadea din alta parte:)...daca ii multumesti pentru inteligenta, sigur iti va mai trimite...atentie insa, va scadea din alta parte:)
...deci spilul e sa ii multumesti intotdeauna pentru ceea ce nu ai, ca si cum ai avea deja, stii tu cine a spus asta:)
...cum procedez ca sa ma inscriu pe blogul tau, asa cum tu ai facut-o deja pe al meu?:)

DOAR NOI spunea...

" Romeoruse:

Nu ştiu dacă îmi doresc mai multă iubire... am iubire... vreau doar să fie canalizată cum este mai bine... momentan sunt mulţumită pot spune.

Puteşi încerca să îmi puneţi o vorbă acolo Sus... deşi comunic destul de des... dar cred că am frecvenţa stricată... pentru rubrica FAMILIE. :)

Tocmai am aflat că încă un vis dorinţă arzătoare de ani, se va îndepini in două săptămâni.

:)