miercuri, iunie 8

Câștigă 100 de lei scriind pentru Iosazaur


Dimineata de miercuri. Ziua mea libera. Aveam planuri mari pentru azi, dar oboseala si-a spus cuvantul. M-am incapatanat - ca un taur veritabil ce sunt - sa nu ma odihnesc ieri la pranz, si eram epuizata.
Cafea. Cafea. Cafea. Zis si executat. Verificare mail. Draguuuuut... o comanda pentru o poveste personalizata. Hai ca ma apuc sa scriu, daca tot sunt libera. Tot verificand pe acolo, am aflat ca este un concurs.... despre o carte, cu premii in bani si cartea ce se lanseaza. N-am mai participat de mult la un concurs haios. Titplu cartii este "Copilul de la catedra"... deci are legatura cu meseria mea.

CONCURS.


CARTEACUPRICINA.


Ce poate contine aceasta carte?
Ei, nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc la ce este viata de profesor si de elev, va spun sincer ca o prefer pe cea de elev. Cand stai la catedra, te simti zeu, insa, viata din banca este atat de linistita si amuzanta. Poti face tot ce iti trece prin cap, bineinteles acceptand consecintele.

Gavril, elevul care uraste sa lectureze carti stufoase - mai ales ca este un ecologist convins si nu vrea ca arborii sa fie taiati pentru a se fabrica tone de hartie -, a scris un roman in cateva randuri. El este adultul ocuat sa isi atinga target-ul, sa devina sef... nu mai are timp pentru lectura. In aceasta carte, vei descoperi o copilarie retrai cu pasiunea pe care nu a avut-o atunci. Este o sete de cunoastere bolnava. Este curiozitatea elevului d a vedea, de a simti, emotiile de la catedra. In fiecare din noi zace, inabusita, dorinta de a vedea lumea de la catedra. Daca exista si piedestal - cu riscul unei griji in plus, sa nu impiedici - este si mai interesant.

Oare Gavril seamana cu elevul Dima dintr-a saptea? Oare gavril a fost un elev inteligent sau unul dificil, cu dorinte cu dorinte de nestavilit?

Eu una, comand cartea, si o voi citi pe nerasuflate.

Va invit la concurs.... prieteni dragi... :)


3 comentarii:

Iosazaur spunea...

Bine! Te rog, pentru a intra in concurs, sa mergi la pagina de concurs si sa lasi un comentariu cu linkul spre articolul tau acolo. Succes!

KaBea spunea...

Mult succes,iti tin pumnii!Pupici.

DOAR NOI spunea...

@ iosazaur:

gata sefu'!

@ KaBea:

EEee... ma prostesc si eu. Sa castige cel mai bun. :)