luni, iunie 6

Azi... cu mine :)

Domnul de la posta molfaie nestingherit guma. Pare deranjat ca i-am cerut sa-mi faca trei chitante. Scrie o litera la 5 minute. Mai ca imi vine sa ii spun ca tastez eu. Dar, il las sa isi faca meseria. O doamna din spatele meu, intinde o hartie.
- Da, aici la mine, dar acum sunt ocupat, scriu trei recomandate.
"Ia sa trimit eu niste mesaje, daca tot stau", imi spun vesela.


Ajunsa acasa, ma conversez cu un prieten. Intelectual.
- Tu ai o problema cu cititul. Cred ca vei uita sa faci dragoste cu sotul tau de cat citesti, rade el, fericit.
- Caut un barbat care sa citeasca la fel de mult ca mine, si ne vom iubi intr-o pauza de lectura.... :)

Eu sunt complexata ca nu citesc cat ar trebui sa citesc... sau cat citesc altii, precum: Adrian Ciubotaru, Dragos Bucurenci, Dragos C. Butuzea... si altii. :)
Da, chiar imi doresc un barbat care sa ma farmece prin inteligenta si umor. :)

Nu, nu vreau sa ma duc la acea fabrica, la iesire muuuult din Bucuresti. Diferenta de salariu o dau pe benzina. Nu, multumesc. Plus ca, am aflat care este rolul meu in viata.... si vreau sa-l urmez.

Un domn, la intersectie ma claxoneaza. Aveam geamul lasat, il intreb ce nu-i convine, cu ce am gresit de este atat de agitat - eram imbracata decent, cu singura rochie lunga pe care o detin in garderoba - tot bombane pe limba animalica ce a iesit din strafundul sau. La urmatoarea intersectie, face la dreapta. Misoginismul din el, nu-i permite sa dea si semnal. Mama ei de scoala - de orice fel - cu cine a inventat-o!
Ieri, un "domn" m-a depasit pe partea dreapta. Era sa intru in el, si bine ii faceam. Da da da. Domnii sunt cei mai buni soferi. Daca nu erau si barbati care se uitau admirativ cum conduc, chiar credeam ca nu sunt in stare. Dar asa... nici nu ma sinchisesc. Toti gresim. Ba chiar si dupa ani de experienta. Eu sunt o perfectionista, dar pana la urma a gresi e omeneste, iar eu sunt inca la inceput. :)

5 comentarii:

Je ne rêve plus. spunea...

Eu o sa fiu pasagerul din dreapta. Deci.. nu: scoala de soferi:))

DoarEu spunea...

@ Je ne reve plus:

:) E ok... dar daca tot invata, nu inteleg de ce nu respecta regulile. Nu ma deranjeaza ca ma depsesc, dar fa-o nene ca la carte. :)

Iar barbatii care se cred inceputul si sfarsitul chiar ma enerveaza. :) Aia care isi baga ce au mai "pretios" peste tot. Poate le ramane in vreo portiera sau vreun copac vreodata. :))

Je ne rêve plus. spunea...

:)) Nebunico:*
Pupicei:*

darul din inima noastra spunea...

m-a inveselit mesajul tau...scuze ca nu am raspuns dar eram pe fuga

DoarEu spunea...

@ Darul din inima noastra:

Placerea a fost de parte mea... :) Nu voiam sa raspunzi... :)