marți, mai 31

Mandra de ce am realizat impreuna cu mamici talentate


Priviti POVESTEALUIDANTE.


Sunt uimita de ce poate face o poveste. :) Nu-mi vine a crede.

Ma bucur enorm ca am intalnit atatia oameni deosebiti, cu suflete pure, ce reusesc sa mai vada jocul si magia povestilor.

Bucurii sa aveti la fiecare pas, dragi mamici, care stiti sa va iubiti si sa va educati copilul. Imi doresc ca, intr-o zi,sa fiu asemenea voua. :) Senina, vesela, magica.


Multumesc enorm de mult tututor celor ce m-au ajutat in promovarea proiectului si au crezut in nebunia mea. Oare povestile mele vor face lumina in sufletele micutilor mici si mari?

Cu emotie in glas si tremur al mainilor,
Va imbratisez cu drag... pe toti si toate ce mi-ati lansat visul ... :)

Asa arata mailul de o cititoare de poveste, fana deja a povestilor mele. Tatal ei i le citeste si din ziarul "Lumina" uneori. De fapt, asa m-a descoperit, iar fiind colegi de cancelarie, a avut "cont deschis" la povesti.

"Sarut mana! Multumesc mult pentru poveste, am ras si m-am bucurat. O voi povesti si prietenilor mei de la gradi. Sunt fericita pentru ca am povestea mea, prima din familie. Tata zice ca are si el telenovela lui, dar cred ca glumeste. Nectaria G. "





5 comentarii:

vavaly spunea...

Simt ca dincolo de bucuria pe care ne-ai facut-o tu noua ti-am facut o mare bucurie si noi prin ceea ce am realizat. Iar daca asta iti da incredere in tine si in ceea ce faci eu sunt fericita. O meriti din plin.

DOAR NOI spunea...

@ Vavaly:

Daaaa.... cred ca bucuria mea este ridicata la puterea 100.

Este mai mult decat forta ce-mi da puterea sa continui, cu mai mult suflet si energie.

Multumesc pentru tot: sustinere, incredere, publicitate dar mai ales surpriza postarii rezultatului final.

Ceea ce ai facut tu pentru mine (din propria initiativa) am cerut si oamenilor ce ma stiau de ani... care imi erau "prieteni". Nu au putut trimite un mail mai departe. A durut... ca o operatie pe cord fara anestezie. :))

Carpe Diem spunea...

Bravo Claudia...felicitari, un nou drum bun iti doresc...nu-l abandona, daruiesti prea multe satisfactii si bucurii celor mici, in plus talentul tau merita si trebuie pus in valoare...

DOAR NOI spunea...

@ Carpe Diem:

:) Multumesc... e asa de bine cand poti faci lucruri minunate!

Imi vine sa dansez.... :)

magister_ludii spunea...

am citit povestea de la tine inainte de 1 iunie, mea culpa...dar te felicit pentru ea acum

sa scrii in continuare, sa iti bucuri cititorii si ascultatorii:)