duminică, mai 22

Inteligenta zodiei Taur

Taur

Inteligenta asezata in tipare fixe

Inteligenta tipului caracteristic pentru zodia Taurului dezvaluie un spirit realist si practic cu mult bun simt, care vede lucrurile cu simplitate si le judeca sanatos. Inteligenta nu trebuie sa inceteze niciodata sa fie eficienta; ea trebuie sa slujeasca utilizarii, exploatarii sau asimilarii lucrurilor. De aceea, el stie sa se serveasca de obiecte si sa se instaleze practic in viata materiala. Mintea lui incepe prin a gindi cu mainile: are o inteligenta care pipaie care vrea dovezi evidente pentru a crede. Aceasta inteligenta este deci facuta sa evolueze in concret, in concretul realitatii pe care nu il paraseste niciodata pentru vreo iluzie. Aceasta minte trebuie totusi sa se teama sa creada prea mult in aparente; nativul este mai mult ca oricine victima iluziei simturilor. Simtul realului e prea adesea limitat la viziunea ingusta a individului practic. Taurul este un bun observator, obiectiv, pe care emotiile nu il prea stanjenesc in judecata. Nativul asimileaza incet lucrurile, asupra carora este obligat sa revina de mai multe ori. Trebuie cu adevarat sa-si indese ideile in cap. in schimb, stie ca tot ce a asimilat mintea sa este cistigat o data pentru totdeauna, retinut intr-o continua si durabila disponibilitate. Venus in semn de Pamant confera inteligenta mai sensibila la greutatea ideilor, decit la stralucirea si mobilitatea lor. O data ce a tras o concluzie, aceasta este definitive, taurul nu se lasa influentat. Se stie, de altfel, ca ii trebuie timp ca sa inceapa ceva.Inteligenta sa nu face decit sa urmeze acelasi proces fiind mai mult decat conservatoare. Totusi taurul merita premiul pentru inteligenta cu care stie sa isi aleaga obiectivele imediate, concrete, practice si cat mai simplu de atins.

4 comentarii:

Tudor Enea spunea...

ce ti-e si cu taurii astia:)))

DOAR NOI spunea...

@ tu26dor:


daaaa.... mare problema... :))

vavaly spunea...

Draga Claudia, acum te-am descoperit si ma simt incantata.. am zis ca ti voi scrie pentru povestea despre copilul meu, dar m am laut cu altele, am uitat, acum mi am amintit, am cautat sa vad cine esti si te am gasit ... incantatoare!
ai scris despre Taur, parca ai scris despre mine.. asa sunt eu , exact la fel (mi a intarit aceasta convingere si prietena si colega de blog Maria).
am rasfoit in viteza ce scrii si simt ca vreau sa citesc tot dintr-o suflare. abia astept sa am timp sa citesc in tihna.
simt ca te voi indragi mult.

DOAR NOI spunea...

@ vavaly:

Astept cu mare drag detalii pentru a fauri o noua poveste, in care eroul va fi copilul tau.

Sunt incantata, indragostita de proiectul meu. Ma bucur cand oamenii imi zambesc fericiti citind ce am putut nascoci. Eu sunt in al saptelea cer cand pot face din copii, eroi. E woooow. SUPERCALIFRAGELISTIC!

Am scris pentru a ma regasi in incapatanarea inteligenta pe care o posed. :))

Multumesc penntru complimente. Sunt extrem de coplaroasa, unde lucrez cu copii... pana la 14-15 ani, care isi pastreaza puritatea si sinceritatea.