luni, aprilie 11

norocul

daca auziti batand la usa norocul, lasati-l sa intre. nu-l intrebati de unde vine, pe cine a parasit. hraniti-l. imbratisati-l. umpleti-va buzunarele cu el. nu se stie cat va sta la voi.
se spune ca norocul si-l face omul cu mana lui. eu ma apuc de confectionat amulete, trifoi cu patru foi, potcoave si alte simboluri care aduc norocul.
dar cu norocul in dragoste cum o fi? se spune ca de cele multe ori se afla in preajma fiecaruia si nu-l vedem, alergand bezmetici in alte parti si cersindu-l fara pic de demnitate.
mi s-a spus:

"da......dragostea e parte din rai.......putini o intalnesc......dar si mai putini stiu sa o pastreze....E frumos sa iubesti.
cand o vei intalni, ai grija sa nu o pierzi!"

posibil sa aiba dreptate. dezamagirea mi-a ars sufletul. nu mai cred in dragoste si nici nu mi-o mai doresc. stiu ca nu-i place sa locuiasca in casa sufletului meu. poate este prea multa lumina. poate o hranesc cu dulciuri si i s-a aplecat vreodata. poate ofer multa cultura - unde eu sunt avida sa-mi umplu golurile - si ea este satula.

cat despre noroc, pot spune ca l-am intalnit din cand in cand. :)

3 comentarii:

New Sensations spunea...

ador postarea asta. ma regasesc in fiecare in pargraf, fraze, propozitii, cuvinte si intelesuri.

Te pup!

DOAR NOI spunea...

@ New Sensations:

Uneori am impresia ca poria mea de noroc este atat de mica... si chiar este. Nimic nu mi-a picat de-a moaca, niciodata!
Uneori sunt trista... alteori dau din maini si din picioare si sufar. De foarte putine ori, m-am bucurat camd am fost lovita de norocul de a intalni oamenii pe care mi i-am dorit langa mine.

Unul dintre ei, esti tu.. chiar daca virtual momentan. :)

Imbratisari... si fie ca norocul sa te viziteze mai des decat trece pe la mine!

New Sensations spunea...

Multumesc pentru cuvintele frumoase, si acest noroc de care zici tu sa vina la amandoua in egala masura! Numai sa vina...caci spun eu ca suntem niste persoane care apreciaza cu adevarat ceea ce au... nu ca altii :). >:D<