sâmbătă, aprilie 16

de-a scrisul plansul

isi sterge lacrimile. tace. e prea tarziu. a imbatranit si nu va reusi sa realizeze tot ce si-a propus. oricat s-ar zbate, daca nu i se ofera o mana de ajutor, nu poate sa reuseasca.
voia sa scrie o carte. da, voia sa traiasca, o data si gata, emotiile lansarii. dorea sa isi vada cartea in librarii. s-a terminat totul. nu mai are inspiratie, nu mai poate scrie. simte dorinta cum creste, cum napusteste din suflet si se opreste in varful degetelor. parca viata ei se va opri in curand. poate viata ei o va lua pe alta ruta, va ajunge in alt oras, langa alti oameni. va ma scrie vreodata? poate da, poate nu.
macar povesti... isi doreste ea cu ardoare, cerand inspiratie si idei.

"nu... scrii degeaba, se auzi vocea blanda. scrii fara cap si fara coada, fara valoare. opreste-te! incearca altceva. mai bine citeste. devoreaza carti... hraneste-ti sufletul cu muzica si tricoteaza haine pentru eternitate. oamenii s-au plitisit de tine. pleaca de aici. dispari acum cat nu e prea tarziu. parasese acest spatiu cu demnitate".

2 comentarii:

Tudor Enea spunea...

iti amintesti ce imi spui mie de fiecare data? sa scriu si sa particip la concursuri poate ca intr-o zi voi ajunge sa public?
nu ai cum sa renunti la scris.
pur si simplu nu ai cum
scrisul, dincolo de toate, te elibereaza.
aduna-ti inspiratia de pe unde s-a ascuns si scrie! nu ai voie sa dezamagesti aici. nu te lasa nimeni:)

DOAR NOI spunea...

@ Tu26dor:

Da, iti spuneam si inca iti spun: ai talent si poti incerca. Nu ai ce pierde. mai ales ca am vazut ca te plangi ca faci acelasi lucru zilnic. :)

Poate voi continua sa scriu, dar nu aici...

Oricum am scazut in clasament... nu scriu asa interesant (tu esti mult mai citit decat mine). Asa ca ii iau jucariile si plec. :)