marți, martie 8

Promovez "Coltul Colectionarului"


candva, imi propusesem sa sterg acest blog. aveam impresia ca rostul lui se sfarsise. cu degete tremurande, cautam butonul care sa-l faca sa sara in aer. cu lacrimi siroind pe obrajii palizi de durerea ce-mi sfasie necontenit craniul, ma razgandesc. este locul ce-mi cunoaste sentimente, trairi, spectacole si carti lecturate. daca ma intorc in timp, de multe dintre evenimentele traite nici nu-mi mai amintesc.

dar, altceva voiam sa povestesc. azi, am simtit cum blogul meu plin de viata - precum ii e numele "BIOS" - isi gaseste rostul in blogosfera.

stiti ca sunt pasionata de carti, lectura (orice, in special biografii) si scris (desi am fost desfiintata public azi). am descoperit un colt al colectionarului de carti vechi, frumoase, utile, care te fac sa te intorci in timp, sa retraiesti clipe dragi, si schimbul de carti intre colegi. ati facut asta in copilarie? ati imprumutat carti de la un coleg sau altul?
iata despre ce vorbesc: coltulcolectionarului.

am descoperit carti dragi, lecturate in copilarie la umbra visinului din curte. am descoperit o carte scrisa de Ilie Tanasache care cred ca ar interesa-o pe prietena mea, Iuliana. m-am gandit cu drag la toti prietenii din blogosfera care iubesc cartile. am o mare rugaminte la ei: sa preia bannerul, sa promoveze acest site. chiar merita. va las sa va convingeti singuri. cred in dragostea voastra pentru carti, lectura si promovarea culturii.

cine ma ajuta sa promovam acest site?

multumiri, ganduri senine, imbratisari magice!

2 comentarii:

Monica spunea...

eu o sa scriu despre el:)
merita:)

DoarEu spunea...

@ Monica:

Mii de multumiri.

Stiam ca ma pot baza pe tine. :)

Ganduri senine!