joi, ianuarie 6

Vis după vis

Visele prind viaţă. Eu nu le-am impus limite, doar le-am scris. Dacă îmi spunea cineva că am atâtea vise, îl consideram nebun cu acte în regulă. O prietenă - femeia cu ţigările cu miros de căpşuni şi cocos - mi-a recomandat să-mi notez 101 vise. Am râs.... ea, serioasă, completează: "Nu râde, cu cât mai multe, cu atât au de unde să se împlinească." Şi, m-am pus pe scris. Şi au ieşit peste 101. ha ha ha. Unele mai mici, altele mai mari.
Ce mă amuză este că ele prind viaţă, ca şi cum s-ar desprinde din agenda viselor. De exemplu, aseară, târziu în noapte, după câteva ore de lectură, am primit un mail cu: "Textul dvs. a fost publicat pe site-ul Cititor de proza - un site serios de literatură. Cît mi-au tremurat degetele pe tastaură până am trimis materialul şi cât a dârdâit sufletul până am citit mailul de răspuns numai eu ştiu (acum şi voi)."

*
Azi m-am întors şi eu la şcoală. Exact în ziua mea full time, cu 9 ore şi o oră de maraton între şcoli. Oamenilor le-a fost dor de mine. Domnul director - un domn în pragul pensiei - m-a îmbrăţişat şi m-a încurajat să plec din sistem, căci valorez mai mult. Copiii, mi-au căutat zâmbetul şi au fost blânzi. În acest moment, cariera mea este legată de alte vise. Fie să se aşeze aşa cum este mai potrivit pentru mine şi pentru alţii. Vreau să-mi împlinesc vise astfel încât să beneficieze şi ceilalţi. Este anul magiei pe care o răspândesc în juru-mi.

*
Moş Crăciun cred că s-a îndrăgostit de mine! Mi-a lăsat cadouri peste tot. Încă mai primesc, şi am fost sunată să mi se spună că mai am de adunat şi de prin alte părţi. :)) Vreau să cred că l-am fermecat cu poveştile mele.

4 comentarii:

Monica spunea...

ce dragut:)
stii, doar ca esti speciala:P

DoarEu spunea...

@ Monica:

Draga mea, nu stiu ca sunt speciala,dar vreau sa invat,sa inteleg,sa accept,sa fiu acolo unde trebuie cand trebuie; vreau sa ajut elevii sa creasca si sa fie oameni; vreau ca fiecare zi a magicului 2011 sa-mi aduca o implinire, un om de legatura pentru realizarea unui vis.... nu stiu... VREAU MAGIE IN FIECARE ZI A ACESTUI AN! Am zis...

Pupici... :)

Ionut Milea spunea...

viseaza...ttateaza visul ca o premonitie si totul va fi bine...se stie ca legea atractiei universale functioneaza...viseaza

DoarEu spunea...

@ Ionut Milea:

Multumesc pentru vizita. Da, eu visez, creionez vise, lucrez cu vise... le dau forme si culori, fac colaje...

aici vorbeam de visele care se implinesc... da, VISELE SE IMPLINESC DACA crezi in ele.