duminică, ianuarie 2

Cuvântul pentru 2011

Am citit despre schimbări pozitive, despre cuvinte care să-ţi marcheze viaţa în acest an.

M-am gândit mult şi am ales: UMANITATE. Da, anul acesta chiar vreau să fiu excesiv de darnică. Nu cu oricine. N-am să mai cheltui timp, n-am să mai risipesc energie cu oameni prea mândri să-mi recunoască ajutorul. Am să aleg oamenii din viaţa mea pe sprânceană. Am să muncesc pentru visele mele, care nu sunt egoiste, nu sunt pentru mine 100%. Nu! În momentul în care ele prind viaţă, zeci de oameni, mici sau mari, cunoscuţi sau necunoscuţi se vor bucura de ele, vor fi mai luminoşi, mai veseli, mai buni.

De dimineaţă, am primit un mail cu critici sincere si atât de utile. De la o doamnă frumoasă - fizic şi sufleteşte -, soţie, mamă şi bunică de excepţie. Un om care mi-a fost mentor, şi-a pus viaţa pe tavă pentru a învăţa de acolo. Mi-a spus: "Nu-mi place că te-ai lăsat dusă de val şi, deşi ai un suflet senin şi pur, de copil, ai început să scrii după generaţia nouă: fără diacritice, fără literă mare la început de propozitie. Hei, unde e Claudia originală şi creativă?"

Da, recunosc: m-am rătăcit în lumea asta nebună, nebună, nebună. Mi-am pierdut puţin unicitatea, curajul şi determinarea. Noroc că am fost corijată la început de an. Nimic nu este întâmplător, nu?

2 comentarii:

Anonim spunea...

DUPA CUM VEZI NU DOAR EU SUSTIN CA NU ESTI OK
ADIO!MI-A FACUT PLACERE SA TE CALC PE BATATURI

DOAR NOI spunea...

@ Anonim:

Adio... OM DE NIMIC!

Nu esti nici 0,5 % din valoarea dnei respective!