sâmbătă, decembrie 4

un raspuns cu citate pentru mine

si uite asa mai citesc cate ceva; mai invat; ma adun si imi dau doua palme si descopar ca pot si ma fac de ras plangandu-mi de mila; oricum nimeni nu ma crede caci stiu ca sunt puternica si renasc mai noua, mai puternica, mai frumoasa. toti ma privesc cu coada ochilor, gandind: "hai termina cu prostiile. nu investim timp si energie in tine. fii demna. nu mai cersi! timpul nostru e foarte pretios si avem de daruit in alte parti. tu te descurci foarte bine."

ia aici niste citate sa-ti mai ungi sufletul cu vasilina pentru a inainta. se pare ca te-ai poticnit intr-o bordura prea inalta de-a domnului Videanu. stiu ca daca n-ar fi asa de aratos, nu l-ai fi iertat nici pe el. i-ai fi cerut macar o felicitare de Craciun. nu, nu neaparat pentru text, cat pentru colectia ta.

cand sa-mi schimb pansamentul pentru suflet azi, am descoperit ca acolo exista o perla. este de marime medie, stralucitoare si foarte valoroasa. am vrut sa o iau de acolo, sa ma laud lumii cat sunt de pretioasa. "nu, sa nu faci asta in viata ta, se auzi o voce blanda. cand vei invata ca oamenii sunt rai si pentru a fi fericita e cazul sa iti faci viata asa cum stii tu mai frumoasa? slava Domnului poti asta. esti minunata! nu ai nevoie de incurajari din exterior pentru a face fapte si actiuni placute sufletului tau. du-te unde vrei, dormi cat vrei, citeste ce si cat vrei, asculta ce-ti place, plangi cand ai chef, dar nu uita: ZAMBESTE! perla din sufletul tau are nevoie de zambete pentru a creste si a straluci!"

citatele pentru perla sufletului meu. multumesc Mihai Cuza ca ma "cresti" frumos.


2 comentarii:

Anonim spunea...

SUPER EROU ACEST MIHAI CUZA

DOAR NOI spunea...

@Anonim:

Nu stiu daca este erou, dar stiu ca am ce invata de la el ca om, ca experienta de viata, ca profesor (am si aplicat ceva invatat de pe blogul lui), poate - intr-o zi - si ca parinte!