sâmbătă, decembrie 4

actiune pentru 11 decembrie

Casuta cu copii

Un proiect dedicat celor care vor sa-si ignore neputinta pentru o zi

Casuta cu copii este o initiativa a tinerilor care cred ca multe din problemele care ne macina viata sunt fleacuri, ca lucrurile de care ne inconjuram sunt ambalaje in care ne ascundem frustrarile si libertatea pierduta si ca neputinta noastra de a schimba ceva poate sa se opreasca in fata unor lucruri simple.

Casuta cu copii este o zi in care iti propui sa-ti vezi viata altfel, sa te bucuri de ce ai si nu de ce ti-ai dori sa ai, sa traiesti clipele, nu hainele, masinile si gadgeturile. O zi in care rezolvi o problema cu adevarat importanta pentru un om pe care norocul l-a ocolit, o zi in care viata capata sens pentru ca prin tine ceva s-a schimbat.

Pe 11 decembrie 2010 ignora-ti neputinta de a schimba ceva si ajuta un copil sa mearga la scoala iarna aceasta. Cumpara-i o pereche de ghetute, un hanorac, sosete sau rechizite si da-i o sansa pe care viata i-a refuzat-o!

Pe 11 decembrie 2010, 50 de copii din Casa Florian vor primi ghete ca sa mearga la scoala, rechizite, produse de igiena si dulciuri. Vino alaturi de noi si vei invata ca viata inseamna mult mai mult decat credem in fiecare zi.

Participa la proiectul Casuta cu copii:

· Doneaza lucruri sau produse alimentare

· Doneaza o suma de bani

· Spune si prietenilor

· Ajuta-ne la cumparat si ambalat

· Vino cu noi pe 11 decembrie 2010

Contacteaza-ne:

· Ne gasesti pe Facebook: http://tinyurl.com/39ag7vn

· Scrie-ne la casutacucopii@yahoo.com

Niciun comentariu: