joi, decembrie 9

inghet in jurul meu...


rautatile din jurul meu ingheata. am obosit. de tot si de toate. prin zapada argintie, apar surprize placute, care ma fac sa zambesc.

o sedinta de life coaching gratuita pentru ca am facut o fapta buna: life coaching puteti incerca!

un domn care ma citeste cu atentie, pe care il surprind cu bune si rele, cu stari de fericire, si stari de depresie - el le numeste plangeri de mila (precizez ca este doar o forma de "purificare" a sufletului) - s-a oferit sa ma lase sa-i conduc masina personala pe autostrada, pentru a ma deprinde cu sofatul. mii de multumiri, dar eu sunt cam vitezomana si nu cred ca e cazul sa va riscati! apreciez gestul dvs.!

uneori, ma intreb de ce am atata nevoie de ajutor, de sprijin moral?! in cele din urma, toate le rezolv singura. [tocmai am facut o criza de nervi ca nu m-a ghidat mama bine sa bag masina in curte!] poate unde sunt om? poate unde s-a cerut mult, mult mai mult decat la ultima provocare intotdeauna?! oare chiar pot? da... posibil sa pot, totul este sa-mi doresc eu, si sa inteleg ca este bine sa fac doar ce-mi face mie placere sau ce imi face bine sufletului si evolutiei mele.

mi s-a spus ca nu pretuiesc banii si nu este o rusine sa castig bani dintr-o pasiune. mi s-a recomandat acest seminar, care este gratuit, cu ocazia Craciunului. detalii seminar, aici. se pare ca evolutia mea personala e pe calea cea buna. din pacate, mereu am nevoie sa fiu sustinuta de X, Y, Z... care ce stiu ei despre mine in esenta?! aproape nimic.

obosita... stoarsa de energie... tematoare... ma pregatesc de lectura si somn calduros si revigorant!

4 comentarii:

darry.anna spunea...

Te rog nu ingheta fata frumoasa!
un somn bunsi odihnitor o sa te relaxeze, maine ai sa veyi grijile de azi atat de departe.

Te imbratisez cu drag

DOAR NOI spunea...

@Darry:

Multumesc din suflet! las doar grijile si rautatile sa inghete... eu ma acopar bine cu speranta unor zile mai frumoase!

Rodica spunea...

Las'ca vine vacanta si vei avea zile frumoase!
>:D<

DOAR NOI spunea...

@Rodica:

Daa... oricum stiu ca vacanta va rezolva temporar problema!