sâmbătă, decembrie 11

emotii proaspete



intoarsa de la actiunea "Casuta Cu Copii" desfasurata la Casa Florian emotionata pana la lacrimi, impartasesc cu voi trairile.

copii frumosi, si veseli, si talentati, mici si mari, ne-au incantat cu dansuri, poezii si colinde. mi-au dat lacrimile, stiind ce ii asteapta (mizerie, foame, frig) acasa.

ma gandeam cat de mult inseamna sansa... sa te nasti cand trebuie, unde trebuie, adica intr-o familia adevarata, si sa primesti educatie. am inteles ca un copil se face usor, dar se educa si se creste greu!

ne-au daruit cadouri create de ei si, mai mult decat atat, O LECTIE DE VIATA: ZAMBESTE, ORICAT TI-AR FI DE GREU!

[multumesc Alinei - care mi-a trimis mailul cu datele actiunii, multumesc Corina - care a avut incredere in mine, multumesc Florin - care a mers cu mine la cumparaturi - urarile din felicitari le impart cu tine, multumesc R. - care a participat financiar - urarile sunt si pentru tine].

8 comentarii:

karina spunea...

o fapta crestineasca. sa aveti sarbatori magice!

DOAR NOI spunea...

@Karina:

sarbatori deosebie si cu multa sanatate si tie!

imi doresc sa fac mai mult!

New Sensations spunea...

Am fost si eu la o casa de copii... erau asa multi abandonati si dornici de activitati...sa danseze, sa deseneze, sa comunice... :|. Mda, Sarbatori fericite tuturor...!

Liviu R. spunea...

Felicitari,ai primit premiul ''MOST WANTED BLOG'' pentru pasiunea ,talentul si perseverenta ta in a scrie si publica un blog original,de calitate, pe care noi membrii grupului MWB ,incepand de azi il consideram: ''MOST WANTED''! Iti poti revendica premiul aici http://grupulmwb.blogspot.com/p/revendica-premiul-mwb.html
iar daca iti surade ideea de a face parte dintr.un grup de bloggeri ce urmaresc promovarea talentelor adevarate si a oamenilor cu suflet mare, afla de aici cum se poate realiza acest lucru http://grupulmwb.blogspot.com/p/regulile-grupului.html
SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PLIN DE ARTICOLE DE CALITATE !

DOAR NOI spunea...

@LIVIU:

Iti multumesc enorm... chiar nu ma asteptam ca blogul meu sa aiba un asemenea "succes".

Sarbatori cu impliniri si sanatate tuturor!

DOAR NOI spunea...

@NEW SENSATIONS:

Da.. e greu... am inteles ca un copil e o mare responsabilitate! nu inteleg de ce, viata e atat de dura, si nu pot avea copii multi oameni care isi permit sa-i creasca si sa-i educe?!

Unde am fost eu, este centru de zi... in rest stateau cu parintii (fie doar unul, fie bolnavi sau foarte saraci).

Mda-u imi inspira putina tristete.... stiu, stiu cum este..te inteleg mai mult decat perfect! dar... ia-o ca o pauza pentru tine si sufletul tau... dormi, citeste, vizoneaza filme (ador povestile siropoase de Craciun)...

Imbratisari cu mult dag si prietenie de bloggerite!

Anonim spunea...

premii va lipseau,ca in rest le aveti pe toate.......

DOAR NOI spunea...

@Anonim:

Chiar am de toate... inclusiv rautati gratuite de la tine... sunt binevenite... sunt constructive!

Ce ti se pare ca nu am?