marți, decembrie 28

Dragostea

ador cu toate celulele corpului acest pasaj biblic, citit la nunta catolicilor.

Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar. Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata." (I Corinteni).

am inteles ce inseamna cand am vizionat filmul "A walk to remember".



7 comentarii:

magister_ludii spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=W0DEPuWg1Aw

DOAR NOI spunea...

@Magister:

Multumesc!

O ascultasem chiar de Pasti cred... o zi intreaga. NU m-a plictisi niciodata. Iar Marcel IUres este unul din actorii mei preferati...si genul de barbat preferat. :))

darry.anna spunea...

Zilele trecute m-am gandit şi eu la acest pasaj şi chiar la interpretarea lui Marcel Iures
Multumesc!

DOAR NOI spunea...

@ Darry:

Ma bucur nespus ca am reusit sa iti fac o surpriza. :)

Videoclipul (ultaisem de el) este primit in dar de la un alt om sensibil: Magister_ludii, mereu atent, care ma completeaza atat de frumos in ultima perioada (de cand sufletul meu a fost ravasit si incearca sa se adune).

Bucurii la fiecare pas!

... spunea...

Frumos! Cu totii stim ca e frumos, dar nu-i suficient doar atat. Frumosul ar fi mai frumos daca l-am cunoaste pe Hristos! Daca am trai acel pasaj am fi cu adevarati fericiti. Iata caci stim drumul spre fericire, dar cati dintre noi sunt gata sa-l urmeze si pentru cati ramane doar o frumoasa auditie in amintire?!El nu e pus acolo-n carte doar ca noi sa il citim, pe seama caruia sa scriem sau sa vorbim. Ci el e lasat pentru lumea intreaga ca o trusa de infrumusetat! DoarEu decid daca vreau sa ma fac frumos/frumoasa asemenea Lui sau il las sa-l ia altii, intrucat pentru mine nu corespunde chipul veacului...(?)

DOAR NOI spunea...

@ ...

Multumesc pentru atentie, cuvintele bine venite, pentru mesaj.

Ma voi stradui sa fiu o femeie "frumoasa" asemenea lui Iisus sau mamei Lui.

Ana-Maria spunea...

Dragostea o simtim mereu. Pentru a FI o familie, te-ai gandit vreodata sa meditezi la Sfanta Familie: Maicuta, Iosif si Hristos? E important sa FII familie, sa simti gustul Familiei in celulele tale.