duminică, decembrie 5

Concert de Mos Nicolae

sa nu-mi fie de deochi, ca tare cuminte am mai fost anul asta. imi scuip de 3 ori in san (atat cat am), imi fac repede semnul Crucii, spun un Tatal Nostru si m-apuc de impartasit impresii aici cu voi sau mai corect zis, voua.

tocmai ce am venit de la concertul lui Demis Roussos de la Sala Palatului. da, asa pe nemancate si pe negandite, dupa anularea unui botez (ca a intarziat tatal la recunoasterea pustiului), am primit, direct de la Mos Nicolae, un bilet la concert. ce spui doamna depresie, de chestia asta? hai ca ti-am copt-o si de data asta!

un domn cu o voce de aur, cu stil si talent, ne-a incantat sufletele a sute de oameni veniti din toata tara (Bihor, Iasi, Braila... etc.) pe o vreme cu ploaie torentiala, de nu-ti venea sa iti dai nici cainile afara.

concert deschis cu melodia "Quand je t'aime"....

versurile emotionante ale cantecelor, m-au facut sa retraiesc iubiri, sa aud declaratii si cuvinte ce au zburat sau mai degraba s-au risipit datorita banalitatii lor, dar mi-au dat si puterea sa sper. am zis "Good bye my love, good bye", acum "Rain and tears".... si candva, intr-o zi cu soare... "binecuvantata sa fie clipa cand te-am intalnit si fericite minutele petrecute alaturi de tine."

fie ca Mosul "vinovat" de acest concert sa fie sanatos, iubit, fericit, implinit alaturi de cei dragi sufletului sau! MULTUMESC MOSULE!

a fost o SEARA MAGICA, CU PARFUM DE SARBATOARE!

5 comentarii:

DOAR NOI spunea...

Muuuultuumesc Mosule! Stiam ca existi... iarta-ma pentru tot ce am facut gresit, pentru momentele de disperare, pentru lacrimile varsate pentru oameni ce nu meritau...


Promit sa zambesc... si sa daruiesc ce pot si cat pot oamenilor din jur!

darry.anna spunea...

:)) Ai vazut draga mea ca mosul nu te-a uitat.

DOAR NOI spunea...

@Darry:

Daaa... e tare bun mosu'.

:))

O duminica frumoasa!

Dee spunea...

Si "Mosul" iti multumeste!:)) Mi-au placut mult! Trebuie sa vedem ce poza punem in rama...:)

Zambeste..."Claudia" si "depresie" nu se potrivesc deloc in aceeasi propozitie.

Pupici!

DOAR NOI spunea...

@Dee:

:) O poza cu doi indragostitit frumosi si foarte tineri, te rog s cauti si sa-mi arati!

Da... incep sa cred ca Depresie si Claudia nu se iubesc deloc, si nu se vor mai intalnit niciodata!

Imbratisari cu drag!