miercuri, decembrie 8

alte zambete


dupa o gura de cafea, asa la prima ora.... [ce-as mai fi dormit in aceasta zi de relaxare] aveam impresia ca vad in jurul meu pinguini. de fapt, imi era frig!

cu zambetul la purtator, doua pungi pline cu carti - literatura scolara - pornesc spre Universitate. era stabilit sa ma intalnesc cu o doamna, insa, sunt sunata si aflu ca ma voi intalni cu sotul. :) suuper!

am ajuns cu 5 minute intarziere - imi expirase abonamentul la metrou -, zambesc, zambeste. uff! e ok daca a zambit. las cartile, imi inmaneaza banii, lista cu detaliile despre copiii carora trebuie sa le cumpar ghete si hainute.

cobor scarile la metrou. ma incadrez in timp, si ma intalnesc cu un alt domn - cred ca il pot numi prieten - care ma insoteste la cumparaturi. mi-e teama sa ma aventurez cu masina in centrul infernal al orasului [dar promit ca voi deveni o curajoasa!]. gasim tot ce e pe lista, chiar foarte repede, ne mai ramane si rest (o minune clar!). aaa... mosu' mi-a lasat o carte (cadou) si la el! muuultuuumesc, Mosule! :)

zambesc! ma bucur ca intalnesc oameni care ma ajuta (si-mi suporta vaicarelile) sa-mi indeplinesc vise, si sa imi pastrez viu zambetul.

organizatoarea actiunii de sambata 11 decembrie de la Casa Florian - Corina - imi spune ca sunt un inger. ha ha ha! ce-as vrea sa fiu si sa fac muuulte multe fapte bune!

acasa, verific mailul, si aflu ca alte 3 povesti vor fi inregistrate pentru Radio Itsy Bitsy. Woow! Minuni in preajma sarbatorilor! un alt zambet pe chip!

citesc ca se doreste ca vacanta de iarna sa se mareasca! urrraaaaa! da, da, vreau, vreau - striga glasul de copil din sufletul meu! tocmai bine sa stau la gura sobei si sa scriu povesti.

zambete zambete zambete.... intr-o zi in care pana si soarele mi-a fost prieten!

4 comentarii:

darry.anna spunea...

Esti toata numai un zambet!

DOAR NOI spunea...

@Darry:

muuultuuuumeeesc! daaa... se pare ca ingerii imi stau prin preajma... cred ca au fost tristi cand nu am zambit, si acum imi tot cauta motive!


pupici si imbratisari cu drag!

adriana spunea...

asta inseamna ca a iesit soarele si pe strada ta...chiar daca din alta directie si nu din cea mult dorita, tot motiv de bucurie este...

pune te rog un link la la Casa Florian sa vedem si noi despre ce este vorba

pupici si imbratisari

DOAR NOI spunea...

@Adriana:

Uite am descris aici despre ce este vorba:

http://bios-doareu.blogspot.com/2010/12/actiune-pentru-11-decembrie.html

da cautare pe internet Casa Florina - este o fundatie cu program after school, li se asigura o masa calda, o gustare, sunt sprijiniti la lectii si la integrare in campul muncii.

Imbratisari!