sâmbătă, septembrie 18

nu stau deloc...


ca sa nu-mi stea norocul sau sa fiu macabra putin, sa nu ma prinda moartea pe acasa, nu stau locului nicio clipa. pana si vremea tine cu mine, ma iubeste, si soarele imi mangaie pielea cu raze fine si calde. sunt bucuroasa ca pot purta inca fustite scurte si tricouri si rochite si sandale... sa nu aud de cizme. nu stiu cum rezista fetele astea cu cizme pe vremea asta. si cand ma gandesc ca vine iarna... oare nu s-or plictisi de cizme 10 luni din 12? in fine, treaba lor! ele se lupta cu micozele, nu eu...

zilele acestea, 17-19 septembrie sunt Zilele Bucurestiului. in oras se aude muzica, sunt expozitii de toate felurile, de la arta medievala, bijuterii pana la carti...

aseara m-am intalnit cu o prietena draga, Iuliana, si fiica ei - o frumoasa - cu prietenul sau. copii cu bun simt, care se iubesc si sunt wow... deosebiti in lumea asta nebuna, in care rar gasesti ceva deosebit. dar eu sunt o norocoasa si-i descopar... cum pe cine? pe oamenii frumosi la chip si la suflet!

am primit cadou - normal, doar sunt o fata cuminte! - o carte "Cum putem sa devenim buni" - de Arhimandrit Teofil Paraian si o iconita.
ajunsa acasa, am inceput sa citesc.... e superba... cateva citate:
"pe om daca-l cauti de bun, bun il gasesti, si daca-l cauti de rau, si rau il gasesti." "nu exista o defnitie a bunatatii, dar exista un simtamant al bunatatii. prin ce cunoaste omul ca iubeste. e vorba de un simtamant launtric. acela care iubeste stie ca iubeste, chiar daca nu poate sa explice lucrul acesta. este o vorba populara:"pe la poarta cui mi-e drag,/ treaba n-am, si tot imi fac./pe la care mi-e urat,/am treaba, si nu ma duc.' "in bunatate se cuprinde iubirea, dragosteta, bucuria, pacea, indelunga-rabdarea, facerea de bine.' "sa promovam bunatatea, care-i cea mai mare valoare din cate valori sunt in lumea aceasta." "bunatatea fericeste!"

hai sa fim buni o saptamana sa vedem cum ne simtim!

ahh... suna a tema pentru acasa. ha ha ha! defect profesional! iertati-ma, dar vreau sa va fie bine!

imbratisari si zambete si voie buna si liniste sufleteasca!



12 comentarii:

CORA spunea...

Sambata frumoasa si aromata!

DOAR NOI spunea...

@Cora:

Multumesc, multumesc!

Am baut sampanie la 9 dimienata, s-a casatorit o prietena..am mancat piscoturi si bomboane.... urmeaza terapie pentru suflet, apoi nunta la biserica...
Pupici si zambete!

adriana spunea...

Si eu am primit aceste frumoase daruri de la Iuliana si sa stii ca fragmentul ales imi place foarte mult si mie. Chiar o sa profit ca l-ai scris tu si o sa-l fur si la mien pe blog.

mihaidcuza spunea...

Foarte tare chestia cu cizmele. Sunt pe exact aceeasi lungime de unda. E ca si cum ele ar zice: Ia uite la mine la mine cat de sexi sunt! Iar eu zic: Dar de ce tii nasul pe sus? Esti increzuta sau are cumva legatura cu cizmele de piele pe vremea asta? :)))) Ce ma distrez!

DOAR NOI spunea...

@Mihai:

Hai ca se gaseste vreo pitipoanca sa ne faca de petrecanie... iar am sa primesc un comentariu ca sunt frustrata!

Imi amintesc cum ma oprea lumea pe strada, in miez de iarna, sa ma intrebe daca nu am inghetat, cand ma vedeau la minus grade cu dres foarte subtire si cu fusta scurta. Da, dar aveam cizme si nu sandale iarna :))

DOAR NOI spunea...

@Adriana:

Azi, am fost la o nunta. La finalul slujbei, preotul a spus mirilor: "Sa fiti buni, sa fiti voi ALTFEL, si sa daruiti bunatatea voastra, sa nu o tineti pentru voi".

Mi-a placut enorm de mult!

adriana spunea...

la ce biserica?

DOAR NOI spunea...

Biserica de langa Parcul Titan. O biserica mare, alba, noua.

Iuliana spunea...

Draguta mea Claudia!

Iti multumesc din inima pentru cuvintele mai mult decat magultoare la adresa mea si a copiilor mei (ca de ceva vreme il consider copilul meu si pe Robert). II multumesc si lui Dumnezeu ca mi-a dat, intr-adevar, copii buni si mai ALTFEL intr-o astfel de lume...

Ma bucur mult ca ti-a placut carticica. Sa-ti fie de folos! Sa ne fie la toti de folos! Este nevoie de oameni buni pentru a schimba soarta lumii!

Si noua n-a placut mult compania ta si ne-a fost utila discutia despre viitorul Dianei. Multumim mult si asteptam sa mai iesim.
Pupici si duminica binecuvantata sa ai!

DOAR NOI spunea...

@Iuliana: Cu mare drag, oricand!

Diana spunea...

Multumesc mult pentru cuvintele frumoase! Imi pare bine ca te-am cunoscut si ca mai exista oameni deosebiti ca tine! Iti doresc din tot sufletul sa gasesti acel ceva "wow", iar pe noi sa ne inveselesti mai des cu cate un zambet!:) Ne-am simtit super bine vineri si sper sa mai iesim. Pupici.

DOAR NOI spunea...

Frumoasa surpriza si emotionanta!

Multumesc Diana! Da, sper sa gasesc acel "wow", imi doresc sa ne mai intalnim si sa povestim lucruri minunate si realizari de-ale fiecareia dintre noi, si da, sa zambim!

Imbratisari cu mare drag!