luni, septembrie 27

e de ras... :))

imi amintesc repede de expresia: " a inebunit lupul."

eu, posibil sa fiu indragostita, desi fac eforturi sa nu ma las doborata de emotii. pornesc spre o sedinta metodica - intalnire cu toti profesorii de specialitate din sector - destul de tarziu. cu toate astea, merg pe jos, privesc frunzele cu pete rosiatice, parca ar sangera, purtand cu stoicism picaturi grele de roua. e toamna! de undeva din nori, iese o raza si-mi zambeste. apoi soarele se joaca de-a dreptul si de-a intregul cu mine. multumesc pentru soare si pentru lumina ("si s-a facut lumina in viata si sufletul meu") si ma gandesc ca e un semn ca lucrurile din viata mea si nu numai se vor indrepta, se vor implini! nu stiu cum sa ajung mai repede spre locul intalnirii. ajungand in statia de autobuz, vad ca soseste exact cel care are statie in poarta liceului unde e nevoie sa ajung. uitasem de acest autobuz.

acum, verificandu-mi mailul, primesc niste planificari si documente de la o adresa necunoscuta. deschid. sunt de limba si literatua romana. ma incrunt, apoi imi amintesc ca, metodista de la limba si literatura are aceeasi nume cu al meu. doar nume, prenumele diferit.

deci... ori toamna aceasta multa lumea s-a indragostit... ori o fi de la must... pentru care tot toamna este vinovata si acuzata.

sper ca v-am adus un zambet!

imbratisari si impliniri de vise colorate!

2 comentarii:

Diana Alzner spunea...

Ah, Claudia, ce nostalgii îmi trezeşti pomenind de şedinţele de metodică! :D
Am scăpat de planificări! Aliluia! :)

DOAR NOI spunea...

@Diana:

:)) Acum, noroc ca se gasesc pe internet... imi aleg ce-mi place si doar le adaptez.

Nu mi s-au parut niciodata utile!