marți, august 17

viata agitata mai am!

dimineata... cateva randuri la lucrare, dus si drum la scoala. printre picaturi, am continuat sa scriu, caci e important pentru mine, si e musai sa-l predau vineri. sper sa finalizez.
soarta mi-a scos in cale un domn cu parul alb, preot, si am discutat. i-am povestit ca am cateva obiective mari de atins pana incepe scoala: lucrarea de vineri, finalizarea doctoratului, un examen foarte important pentru sufletul meu, publicarea altor povesti pentru copii. a inceput sa rada cu pofta si-mi spune: "Claudia, dar ai o viata tare agitata!" "asa este, raspund rusinata!" "am sa ma rog pentru tine, mult succes." "multumesc!"
ajunsa acasa, in timp ce masina spala, eu scriam de zor, primesc un telefon de baiatul care se ocupa cu povestile braille la ANVR. ma intreaba daca am timp sa inregistrez povestile, ca ar fi mai bine sa fie vocea mea. nu stau pe ganduri, si raspund: "da, vin sa inregistrez povestile!" inca un obiectiv adaugat....
verificarea mailului dinaintea plecarii, imi aduce vestea ca Alexandra, o fata tanara trebuie sa aduca pe lume un bebe, curand. imi doream de mult sa il botez, nu se poate, dar sper sa ii botez verisorul/verisoara care se va naste peste trei luni. se strang hainute pentru prichindel. la intoarcerea de la intalnirea "importanta", am trecut sa cumpar hainute pentru el. acum, sa gasesc timp sa le trimit la destinatie.
constat ca lucrurile se misca - "E PUR SI MUOVE" GALILEO GALILEI -... nu cu viteza pe care mi-o doresc (recunosc sunt vitezomana!), ci incet si sigur! in zilele pe care D-zeu mi le lasa linistite - probabil pentru a ma redresa energetic - am impresia ca traiesc fara rost, ca respir degeaba, mi-e greu sa imi dedic acel timp mie...
de ce ma agit atat? daca nu am noroc in dragoste - si apropo, daca ma mai auziti vorbind despre iubire, casatorie, chestii romantice, sa aruncati cu oua - macar sa fac fapte bune, sa ma simt utila, sa nu fac umbra pamantului degeaba.

VIETI IMPLINITE VA DORESC!

4 comentarii:

darry.anna spunea...

Iubeste-te mai mult,acorda-ti mai mult tie, draga mea! Ai nevoie si mai ales meriti sa te apreciezi mai mult. Esti o persoana absolut minunata indiferent de statutul tau familial.
Te imbratisez cu drag,
Darryanna

DOAR NOI spunea...

Multumesc din suflet Darryanna.
Asa am sa fac, ma straduiesc!
Chia acum am aflat ca o poveste de-a mea va aparea in ziarul Lumina Copiilor.

Ma bucur cand ceea ce fac aduce bucurie si ajunge acolo unde trebuie.

Imbratisari!

Iuliana spunea...

Eu te inteleg perfect. Si mie imi place viata agitata. Citind ce ai scris, parca ma vad pe mine.

Si vreau sa iti spun un secret: daruind atata iubire cata dai tu oamenilor, vei primi inzecit, incat o sa te sufoci de atata dragoste si fericire. Asteapta cu sufletul deschis acea zi si pana atunci, bucura-te de fiecare clipa!

DOAR NOI spunea...

Incerc sa am rabdare... uneori ma grabesc atat de mult, si gresesc enorm... si regret... dar e tarziu. insa, stiu ca D-zeu iarta, dar sufletul meu ramane ranit...