vineri, august 27

la drum... pe fuga

calatorului ii sade bine cu drumul, zice o zicala.
mi se potriveste la fix!
acum, ma grabesc sa ajung la biblioteca sa predau cartile, caci daca depasesc termenul nu mai am voie sa imprumut. e necesar sa ajung si la scoala, caci dintre toti colegii, eu am fost singura disponibila pentru a face azi de garda (asa este cand nu stii sa spui NU!).
vin acasa, bagaje, baie si pe aici ti-e drumul spre Slobozia, la o prietena din facultate. am atatea amintiri: cu ea am corespondat ani buni, vacante lungi si grele si nefericite. ne-am etalat sufletele ca la disectiile pe broaste ce ne chinuiau infiorator. nu am mai fost acolo, de patru ani, de la nunta ei - cand am fost domnisoara de onoare.
maine, ma "chinuie" cu niste analize (sa vada de ce sunt asa slaba!). de-ar putea sa-mi vindece sufletul, ar fi nemaipomenit. nu e chiar atat de distrus ca alte dati, e doar dezamagit de rautatea, egoismul, frustrarile celor care le-au reversat in mine. eh, macar sa fie ei linistiti si fericiti!
va fi un weekend cu povesti si resuscitare a sufletului... :)
zambete si voua, sa va mearga din plin, asa cum doriti si meritati!

5 comentarii:

Iuliana spunea...

Sa ai un week-end minunat! Te invidiez pentru vizita la colega ta de facultate. Si eu am o prietena asemantoare la Braila, colege din facultate, dar cine stie cand ajung pe acolo...

DOAR NOI spunea...

Un weekend special si tie!
Nu se stie viata cum te poarta spre bratele Dunarii...
Am amintiri frumoase si cu Braila...
Un alt suc, o alta poveste... ai sa razi... si vreau sa te vad razand!

Imbratisari cu drag si prietenie!

adriana spunea...

Eu vreau sa va vad razand pe amandoua! Am facut un pariu cu tine la postul anterior. Facem pariu ca il castig?!

Daca da, dai tu o cafea si pentru Iuliana, imediat dupa ce se afiseaza noua pozitie in zellist. Asta se traduce ca ne vedem joi la cea mai buna cofetarie de langa car.

Iuliana spunea...

De abia astept! Si sa te vad din nou si sa ma vezi tu razand! Pupici!

DOAR NOI spunea...

Multumesc dragele mele!
Ne intalnim... cu drag si voie buna!