vineri, august 13

joc de cuvinte

cândva, într-o primăvară extrem de friguroasă, mi-am cumpărat o haină frumoasă, cu glugă. am purtat-o de două, maxim trei ori şi apoi vremea s-a încălzit.
cândva, mă rugam aprig să fiu iubită, voiam o dragoste adevărată - la care încă mai sper, iar noaptea haină mi-a furat ruga şi a dus-o spre nicăieri, căci nici până azi nu s-a îndeplinit.
cândva, am înţeles că viaţa e haină dacă nu ştii să o gâdili şi să o trăieşti pas cu pas, clipă cu clipă.
acum, când e caniculă, dau jos haină după haină, şi mă rog ca noaptea haină să-mi aducă dragostea adevărată, pe care am cerut-o asiduu.

4 comentarii:

Monica spunea...

f frumos:)
si haina ce cade de pe tine o sa o faca pe noaptea haina sa nu mai fi asa haina:))

DOAR NOI spunea...

sa speram ca asa va fi draga mea!

desi... am renuntat la visul de a avea in brate iubirea! nu are rost... se pare ca nu ma place, ca nu sunt destul de atragatoare! :)

Iuliana spunea...

Foarte mult suflet ai si reusesti atat de bine sa ne faci sa-l simtim prin ceea ce scrii... Cu siguranta ca va aparea si acel suflet pereche cu al tau, dar probabil ca nu e atat de usor sa se gaseasca unul la "dimensiunile" respective... Rabdare, speranta si credinta sa ai! Doamne ajuta!

DOAR NOI spunea...

Multumesc Iuliana! Doamne ajuta! Cand va fi, dar sa fie bine, sa fie un om bun... si vesel... si harnic... pentru a putea clati o familie armonioasa.