joi, august 26

blogul si pozitia in top

imi promisesem ca nu ma mai las influentata in scrierile mele de pozitia in clasamentul blogurilor. din pacate, nu pot! ma doare si sufar cand vad ca tot alunec si pierd "audienta". dar, asta e viata! sper sa apara ceva in viata mea, care sa ma determine sa renunt definitiv si irevocabil la aceasta pasiune.

VREAU o schimbare majora in viata mea. m-am "plictisit" de tot ce fac. vreau un alt spatiu, un alt timp - daca s-ar putea - si o alta eu. citeam zilele acestea ca astrele imi sunt favorabile, si dupa ani de cautari, viata mea se linisteste si intra pe meleaguri armonioase. tot acolo am aflat ca m-am "schimbat"... destul de mult. sper sa fie asa, nu vreau sa fac o introspectie.

aseara, tarziu in noapte, cand limbile ceasornicului din perete se intindeau infometate spre ora 1, gandurile mele erau spulberate de griji si amintiri si intrebari. suparata, mi-am zis: "nu are rost sa te intrebi si sa intrebi la randul tau. asa a fost sa fie. asa s-au intamplat si gata!"

viata mea, e ca mersul pe un pod destul de instabil, cu parapetii din sfoara. stiu ca unul din parapeti poate sa-mi devina stalpul de sprijin al iubirii si as putea construi alaturi o relatie armonioasa. mi-e teama sa risc... mi-e teama sa aleg... am obosit sa sufar... rautatile lor m-au facut sa nu mai cred ca poate fi si frumos.
ma izolez si astept ca toamna - careia ii cer iertare caci nu am placut-o niciodata - sa-mi aduca ceva bun si frumos si vesel si spornic si optimist; vreau sa-mi aduca un joc cu piese interesante din care sa construiesc "imperiul iubirii si armoniei eterne". nu doar pentru mine, ci pentru toti cei dragi sufletului meu, cei care mi-au fost alaturi la bine si la greu, cei care m-au incurajat si s-au bucurat de realizarile mele (cu adevarat!), cei care mi-au intins o mana sa ma ridic, mi-au daruit un zambet si o imbratisare!


15 comentarii:

adriana spunea...

alunga tristetea!...poti sa zambesti un pic!

CORA spunea...

In mod evident, pasiunea nu tine cont de raguri! Daca iti place sa scrii, fa-o, chiar daca scazi la 70 in zelist! Ah! Si nu astepta ziua de maine ca sa fii fericita! Coloreaza-ti clipa!

DOAR NOI spunea...

Adriana, zambesc! Nu sunt trista... sau foarte putin, insignifiant!

Cora, da, ai dreptate... pasiunea nu tine cont de ranguri, dar mi-as dori sa fiu in topul primilor 10. Defect profesional? :) Sunt fericita... doar ca am nevoie de o schimbare! Urgent!!! Si ceva radical... nu stiu exact ce...
Multumesc ca ma citesti!

Iuliana spunea...

Pe orice pozitie ai fi, eu tot te voi citi!

Sunt sigura ca toamna aceasta va aduce marea schimbare dorita. Trebuie doar sa o primesti si tu cu inima deschisa.

DOAR NOI spunea...

Multumesc Iuliana! Am incredere ca ma vei citi, si imi doresc sa aduc numai lucruri frumoase pe acest blog.
Imi curat sufletul si astept schimbarea cu "haine noi".

DOAR NOI spunea...

Cora, de emotie am sters comentariul tau... dar raspund: imi scriai sa fac ceva nebunesc de nebunesc. Cred ca imi lipseste curajul... am mai citit zilele trecute despre o femeie minunata care s-a tuns aproape zero. Asa, ca un nou inceput!

Daca imi schimb look-ul, desi nu e ceea ce imi doresc, postez fotografii! Promit!

Mikka spunea...

flinitaDraga mea draga,

Pozitia in orice top e data de altii. Doar nu faci tu toate voturile pentru topul ala.
Cred ca deja stii ce urmeaza sa zic... :)) Daca te valorizeaza ceilalti, acolo esti. In afara ta.
Cand pleci de la pasiune, uita de tot. Si de pipi... :)) Esti pe si in val si gata. Daca te uit iar la altii, zbuuuf! cazi de pe valul pasiunii.
Simplu, nu?
Tre' sa alegi odata si-odata cu cine tii...
Despre dis-amor (ne-dragoste)... ai zis candva ca daca mai zici, sa dam cu oua. Dau, acuma! :))

Despre nebunii. Se fac de oamenii curajosi. Adica de aia care simt frica de nu mai pot, dar se arunca cu tot cu ea in ceea ce-i pasioneaza. Vezi, nu astepta sa scapi de frica. Altfel, ai face nu o nebunie, ci o chestie destul de asezata. Unde-i farmecul nebuniei?
Unde-i starea ai in care, cu frica cu tot, ai facut-o si gata si ai constat ca a meritat din plin toata arderea aia, toata adrenalina?

Nu mai sta pe bara, fie ea si o bara dintr-un top. Da-ti drumul si traieste. Traieste din plin, asa cum ai vazut ca face frumoasa pe care ai admirat-o, Lola.

WomanWithW spunea...

Hmmmm...ca schimbare...incearca sa privesti toamna cu ...alti ochi.Cu ai mei sa zicem.Iubesc toamna.

DOAR NOI spunea...

BUn asa Mikka! Multumesc de incurajare... da, tin prea mult la "gura lumii", astept prea mult de la ceilalti.

Da, asa am zis, ca nu mai scriu despre nesansa in dragoste, ca nu ma mai plang. Ouale si-au atins tinta! :))

Cat despre curaj si nebunii, am facut, si inca mai fac. Insa, totul are o limita si trebuie facut gandit!

Nu vreau sa imit vietile altora.. nu vreau sa fac neaprat ce face Lola, chiar daca o admir. Mereu am "suferit" de originalitate! :))

Dar... ma aventurez in jungla numita viata... desi astept o schimbare din exterior. O nebunie, ceva care sa-mi pice in cap si sa iau masuri... nu stiu ce.. e ciudata starea si senzatia de schimbare!

Imbratisari cu drag!

DOAR NOI spunea...

Voi incerca, MyEyesOnyou... toamna este frumoasa, dar e prea inceata, prea capricioasa pentru gusturile mele...
Dar, poate asta trebuie sa traiesc... o viata traita pas cu pas, clipa de clipa, lent si armonios, alaturi de oameni dragi sau, de ce nu?, singura in compania muzicii, a cartilor.... a sufletului...
Multumesc!

darry.anna spunea...

Ciudat instrument de masura ,,zelistul,,asta. Te urca si te coboara.
E doar un grafic si nimic mai mult.
importanta este placerea de a scrie pentru tine si prietenii virtuali.
Ganduri bune si imbratisari prietenesti.
Cu drag,
Darryanna

DOAR NOI spunea...

Darry, multumesc de vizita!
Initial, acest blog a fost creat pentru a ma elibera de durere. Apoi, comentariile, incurajarile, urcarile in top, m-au facut cu siguranta MANDRA! Da, da.. nu este bine. Trebuie sa continui sa scriu pentru sufletul meu... cui ii place, imi scrie.

Oricum, acest blog mi-a adus bucurii si oameni importanti in viata mea, care m-au ajutat, m-au sustinut, m-au facut sa scriu mai bine, mai frumos, mai optimist...

Am mailuri de la oameni de peste mari si tari care imi corectau si comentau fiecare postare, care mi-au dat idei pentru a scrie proza.
Sunt oameni alaturi de care am scris ceva ce sper din tot sufletul sa prinda viata si sa impartasesc cu voi toti!

Imbratisari si zambete, draga mea DarryAnnna!

Tudor Enea spunea...

fii serioasa. nu lasa toamna care vine sa alunge din inima ta mai mult decat vara. fii optimista. privirea inainte. zambetul tau e mai presus decat orice clasament.

DOAR NOI spunea...

Tudor, multumesc din suflet pentru incurajare... Nu stiu ce mai poate alunga toamna asta din suflet... La momentul acesta e cam pansat. Il voi purifica si voi astepta cu haine noi, ce este mai bun si mai frumos si mai vesel pe lumea asta!

Sa iti fie bine!

adriana spunea...

Draguto...vezi cate comentarii ai avut?!...cu siguranta vei fi pe plus in zellist saptamana viitoare...facem pariu?!...Dai o cafea daca am dreptate