duminică, iunie 20

lectura si ceai si clatite

am fost la o dupa amiaza de lectura, organizata de o prietena. am fost "obligata" astfel, sa stau si sa citesc - si stiti cum e? ca si cu mancatul; cand il vezi pe altul, ti se face si tie pofta -. am baut un super ceai... plus ca, mereu cand ajung la acesti oameni - Liliana si Alexandru, sotie si sot (si religios curand) -, ma incarc cu energie si dorinta de a face o multime de lucruri frumoase, de a darui mai mult, de a iubi mai mult. ei, se inteleg din priviri. nu tipa, nu ridica tonul unul la altul. se completeaza reciproc. el o divinizeaza pe ea, ii face toate poftele. acolo am traitc cele mai frumoase, vesele si de neuitat petreceri. atat de originale... cu jocuri, filme, floricele, clatite, fructe... mereu mancare sanatoasa. ea, este o femeie frumoasa si cocheta, mereu aranjata, tot timpul intr-un mod original. sunt oameni de la care ai ce invata: sa zambesti si sa crezi ca totul are rezolvare.
venind spre casa, am realizat ca e necesar sa fac ceva eforturi pentru a-mi implini cateva vise in aceasta vara. nu stiu de ce, toti imi cer sa lucrez gratis. am o bafta... pe timpul meu, mai bine stau si citesc sau dorm... caci, am zilele deja ocupate pentru vacanta. imi doresc sa fac multe, dar sa fie cu noroc si cu voie buna, cu rasete si liniste sufleteasca. promit sa impart bucuria cu cei dragi, care ma incurajeaza si ma sustin in nebunia mea.
stiu... uneori obosesc si disper in adevaratul sens al cuvantului. atunci, ma '"rasfat" obraznic cu cine imi permite. degeaba - degeaba (era un cantec!) imi cer scuze apoi... sunt constienta ca nervii au fost inervati - ha ha ha - impulsul nervos condus si firele de par albite. sper sa-mi iau revansa cu drag si mangaieri si zambete si reusite impartite frateste cu cel care ma suporta.
imi doresc sa fac numai fapte bune... dar nu imi ies mereu! ma simt uneori ca Mutulica din Alba ca Zapada. :))

5 comentarii:

doaroDIANA spunea...

Fie ca zilele sa-ti fie ca si sufletul,adica minunate!

DoarEu spunea...

Diana, iti multumesc! Asa sa fie pentru noi toti... sa fim mai buni, mai darnici, mai senini, mai veseli... sa ne fim alaturi unul altuia!
Ganduri frumoasa si imbratisari prietenesti!

CORA spunea...

Vacanta asta nu te poate indemna decat la imbogatire spirituala. Macar in planul asta sa fim mai bogati! Pupicei!

DoarEu spunea...

Cora, draga mea, dupa atata stres si munca, imi doresc arzator 3 zile la munte si 3-4 la mare! Merit! Si le voi avea.... voi face matanii pentru asta!

Ganduri bune si spor in toate!

tasha spunea...

Zile spornice draga mea,te astept la radio nu uita!