luni, mai 3

zi frumoasa


somn linistit si leneveala tarzie...

inviorare si zambete. drum spre facultate. plimbare prin gradina botanica. gasesc un sotron, privesc stanga si dreapta, si sar fericita. profa nu este. uraaa... ce bine! (pe naiba; alt drum, alta distractie). lectura la umbra castanilor infloriti. mi-e atat de bine!

pasesc alene spre universitate, in dreptul viorii imense construite (nu stiu cand, totul e pe repede in Bucuresti; apar si dispar statui peste zi).

intalnire cu un om drag, care nu uita de sufletul meu - adesea trist si nemultumit -, dar care se rasfata permanent.

ma indragostisem de cuvantul "crochiu". am scris niste versuri... cineva cunoscator mi-a spus de Tia Peltz... iar azi, am primit un volum de crochiuri realizate de aceasta, "Crochiuri din inima mea". Ma simt o femeie norocoasa! am mai primti un semn de carte pentru colectie, o vedere pentru colectie, si un colier adus din Asia, de la Capadocia. Am rasfoit un album cu fotografii din Asia... am fost incurajata...si a fost o dupa amiaza cu soare si natura.... cu oameni buni si culti in viata mea. si uite asa mai invat si mai calatoresc in lumea asta larga. e minunat sa intalnesti oameni care cred in tine si te invata in permanenta ceva... dar mai ales ca poti.

seara cu ingerii aproape!

4 comentarii:

Tasha spunea...

O zi pe aripi de vis,o zi senina sa ai draga mea!

DOAR NOI spunea...

Multumesc din suflet draga mea!
Numai frumossi bun si curat si tie!

do re mi spunea...

Bine gandit ,strop cu strop in doze homeopatice sau en -gros ,in fiecare zi sa-ti fie mai bine decat ieri !undeva o sa se adune in subconstient si cand va fii nevoie iti va fii de ajutor .Sa fii iubita -Meriti - nu uita si sa te iubesti si sa te acepti asa cum esti - minunata .Ma bucur ca ai primit daruri care ti-au adus zambete si ti-au placut ,dar stii ce ? placerea a fost si de partea mea !si pentru mine a fost o zi frumoasa

DOAR NOI spunea...

Multumesc Mirey! Da, MERIT! Constientizez pe zi ce trece ca merit de-adevaratelea. :)
Ma bucur ca ti-am facut ora din zi frumoasa... ce mai, nu-mi venea sa mai merg la scoala! Ha ha ha!