sâmbătă, mai 22

prieteni...
toate activitatile mele au fost intrerupte atat de frumos, calm si fara repercursiuni. Cineva acolo Sus mi-a aranjat programul astfel incat sa ma pot odihni. am dormit ca un prunc ce tocmai a fost imbaiat si alaptat. si ieri si azi, am dormit cu vise. vise de dor de prieteni. vise de dor de ras din toti rarunchii, cu toti dintii la vedere, ba chiar si omuletul sprinten dinspre faringe. vise de veselie si lipsa de griji. mi-am cumparat un cutit special folosit la curatarea sufletului si mintii de griji si probleme.
am ascultat muzica de la latino la vals venetian; am citit revista Tango - revista de citit si iubit-, am dansat si am facut gimnatisca, atat cat sa ma simt ca la 18 ani.
nu am avut internet. sufar, dar stiu ca e mai bine asa. caut prin calculator fotografii cu prieteni. am gasit si pun trei dintre ele aici. le postez cu speranta sa nu se supere.
mi-e dor de acele ore petrecute impreuna.
cand ne vom face din nou timp unii pentru altii...
unii pleaca din tara. altii s-au izolat. eu nu mai am timp de miscare...

5 comentarii:

Diana Alzner spunea...

Ai dreptate, prietenii sunt ceva minunat pe lumea asta plină de griji...
Îţi doresc să-i ai mereu aproape! :)

DOAR NOI spunea...

Multumesc Diana!
Mi-e tare dor de ei... dar stiu ca timpul asta ne joaca feste!

Tudor Enea spunea...

hei... bucura-te de prieteni. fii fericita. jongleaza cu timpul si nu neglija frumusetile vietii. meriti tot ce e mai bun pentru tine.

DOAR NOI spunea...

Multam Tudor!
Merit nu merit, viata curge...
Vreau sa curga pe langa cu folos, nu atat pentru mine, cat pentru oameni dragi sufletului meu, precum si elevi, copii in general!
Observ cu mare placere ca, blogul povestilelizei devine cunoscut su citit! Povestile sunt "cerute" a fi scrise si sunt citite de parinti fiilor. MA bucura nespus!
HAi ca m-am laudat... dar stiu ca te bucuri pentru mine si nebuniile mele.

do re mi spunea...

Aoleo ,ce grasa si vesela aratam in poza asta !ma simt obosita si eu de-as dormi 100 ani ca frumoasa din padurea adormita si sa vina un print sa ma trezeasca cu un sarut dar macar sant bucuroasa ca incep sa am spor in ce fac si mai ales am inceput sa slabesc ,eram obeza in poza asta !
si Mi-e dor tot timpul de diversi oameni ,prieteni ,cunoscuti ;chiar pleaca Claudia?cu cele 2 fete mai tii legatura ?
pupici plini de frisca ...