luni, ianuarie 11

Sa fim iubiti



"Claudia, sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos."


Ascult muzica... nu e chiar asa potrivita pentru o zi de luni... dar, am primit link-ul si imi doresc sa aflu lucruri noi.
Prima melodie este despre o femeie inselata, care isi iubeste sotul si ii cere sa nu o raneasca din nou.
"Iubirea nu are de a face cu dreptatea, cu judecata, iubirea nu vine pentru cei meritosi, iubirea nu vine pentru cei inteligenti, iubirea nu crede ca meriti sau nu, iubirea se traieste daca o lasi sa traiasca, iubirea inseamna abandon, iubirea inseamna inima dezgolita de ego. Iar acum infruntand aceasta frica nu fac altceva decat sa deschid o noua poarta spre inima mea, pentru ca "daca iti blochezi dorintele, iti blochezi drumul tau natural de evolutie".

Exista cineva care nu isi doreste sa fie iubit? Nu cred.

E important sa iubesti, dar sa nu faci obsesie pentru acea persoana, sa ii lasi timp si spatiu pentru el, pentru sufletul lui.

Parerea mea (care conteaza - ha ha ha) este ca, iubirea e un sentiment complex si foarte greu de realizat. Dar, stiu ca nu este imposibil.

Iti doresc sa reusesti sa faci din aceasta zi o zi minunata!

Bunăstarea izvorăşte din noi; din ceea ce suntem, din ceea ce facem.

2 comentarii:

Tasha spunea...

Azi,am avut o zi in care m-am gandit la durerea care ti-o provoaca iubirea,nefericirea de a fi departe si in imposibilitate de a fi candva cu cel drag,la iubirea imposibila,si uite ca tocmai am intrat pe blogul tau sa citesc asta...a fost ca o compresa,multumesc!

DOAR NOI spunea...

Cu mare drag, Tasha!
Aflu, pe zi ce trece, ca blogul meu este ciit si, mai mult de atat, util.
Toti ne dorim sa fim iubiti... dar stiu pe pielea mea, ca uneori nu se poate. Iar cand cineva face o obsesie pentru tine, si te sufoca, fugi cat te tin picioarele. Sau sunt eu fricoasa! Ha ha ha.