vineri, ianuarie 22

Dooor...

Mi-e dor de caldura... de fuste scurte, rochii vaporoase, pantofi cu toc... lecturi in parc...
Ca a venit vorba de lectura... azi m-am intalnit, la o cafea, cu o prietena din facultate. Ma intreba ce am mai citit. I-am povestit ca am devenit cam puturoasa, ca ma lupt cu "Decojind ceapa" o carte autobiografica. Dar, azi, am primit o carte: "Alegeri" de Ana Lexa, Editura Dacia. A fost un cadou minunat de la o prietena din "cercul scriitorilor", o prietena ce-mi citeste blogul si imi spune ca scriu frumos despre iubire si ca am "probleme" la acest capitol. Am ajuns la o anumita "maturitate" in acest sens. Am inteles ca e o problema "nationala" (ha ha ha) sa gasesti un barbat bun, azi. Optimista din fire, stiu ca voi ajunge sa fiu "iubita" mai mult decat un "triunghi isoscel".
Deci, asadar si prin urmare, in weekend voi citi despre iubire, calea iubirii, sacrificii... etc. Promit ca voi posta despre aceasta carte.
Dedicatia cartii: "Iubitului meu B., oglinda fermecata in care se reflecta mult prea frumos tot ceea ce sunt." (Minunat... imi doresc sa scriu o carte si sa o dedic omului drag din viata mea).
Aldous Huxley: "Orice om care ştie să citească deţine puterea de a de dezvolta, de a-şi multiplica faţetele existenţei, de a-şi face viaţa mai plină, mai semnificativă, mai interesantă."

5 comentarii:

Mikka spunea...

Sa stii ca si "ei" spun la fel... E greu sa gasesti azi...
Dar de ce?
Oare nu cumva incercam doar de acolo, de la el de la ea, o salvare in asta, o iesire din ailalta?
Nebunia iubirii cuprinde intai pe cel ce se vrea iubit. Dupa ce stie cum este inauntrul inimii sale, iesirea in lume, atat de stralucitoare, spune si cheama mai mult ca orice asteptare seaca, amara si uneori infricosata de esec.
Iubeste-te, cu setea, frumusetea si plinatatea cu care ai vrea sa fii iubita. Acea stralucire a dragostei, pe chipul tau, va chema, aratand celui ce vine ca-si poate face cuibul in tine, in inima ta...
Nu e saraca lumea. Ne-am imputinat noi in a simti... In a ne simti inima.
Alege sa fi iubita mai mult decat "triunghiul", da... Incepe cu tine. Vei vedea...

DOAR NOI spunea...

Multumesc Mikka! Sincer, eu nu mai inteleg dragostea asta... sunt iubita sincer de cineva... si eu iubesc pe altcineva, care e prins in trecut... Incerc sa ma desprind si sa ma iubesc eu asa cum merit si sa ma las purtata de fiorii dragostei acolo unde trebuie sa ajung. Sper sa se rezolve de la sine totul...

Mikka spunea...

Draga mea draga, exact de la Sine se rezolva totul... intr-o singura "solutie" : Iubirea. Mult mai mult decat o dragoste...

ARIPI DE FLUTURE spunea...

si eu iubesc vara:) mi a placut citatul din A.Huxley, am citit si eu de el Frunze uscate, superb

DOAR NOI spunea...

Aripi de Fluture: Sunt o persoana minimalista... imi place sa port haine putine, sa ma misc liber si sa am timp mai mult - ziua mai lunga, soare si verde in jurul meu.