vineri, ianuarie 22

Anunt matrimonial


Vreau sa zambesc… si dau un anunt matrimonial.
“Tocmai mi-am cumparat o rochie cu nasturi pe spate. Caut domn dragut, vesel, inalt, care sa ma ajute sa inchid ultimul nasture. As dori sa stie povestea fabricarii nasturilor. Sunt confectionati din os de sepie? Forma si culoarea influenteaza starea de spirit? Nasturii crapa de ciuda? Dar de dorul unei atingeri? Nasturii au povesti de iubire? Au secrete ascunse?”

Astept cu nerabdare raspuns… de specialitate. Ha ha ha.

9 comentarii:

darry.anna spunea...

Ai nota 10 pentru cel mai amuzant si original anunt matrimonial!

Baschet Club Star spunea...

Cel care inchide ultimul nasture trebuie sa stie mai multe lucruri. Si, daca nu le cunoaste, sa incerce sa le afle... Daca, totusi, nu sunt din os de sepie? Daca fiecare dintre el (n.a. - nasturi) ascunde propria sa poveste inca nedeslusita de nimeni, daca rochia se potriveste doar pentru o singura mana care sa o atinga, daca persoana respectiva nu stie care e treaba cu ultimul nasture desi, poate, cunoaste foarte bine tot ceea ce s-a intamplat cu precedenti... Poate ca aici se decide totul, la finalul unei povesti in care rochia trebuie sa simte si sa merite ca acele doua maine care o ating o iubesc cu adevarat si simt ceva pentru ea.

Tasha spunea...

Super anuntul!!!mai ca m-ar tenta si pe mine sa-l afisez!..:))

DOAR NOI spunea...

Multumesc multumesc multumesc!
De la starea de suparare mi se intampla sa scriu haios.
Si... de la plimbarea de ieri prin magazine.
Baschet Club: Multumesc pentru interesul aratat, multumesc pentru postare... si da, ai dreptate: rochia trebuie sa se iubita. Dar eu, ca posesoare de rochie - si capatanoasa (cine stie cunoaste!) - nu voi lasa pe oricine sa aibe acces la nasture.

Mikka spunea...

Si daca... si daca vrei sa te bucuri deplin, fara limite "nasturalnice", iti poti oferi placerea infasurarii intr-un val matasos, dansand atat de frumos si de din inima, incat mana, mana aceea care stie sa atinga, pornind din aceeasi nelimitare a inimii, va mangaia si va bucura dansatoarea...
Uneori rochiile stiu ca s-au nascut doar pentru a nu fi purtate. Pentru ca ele deja cedeaza locul unui nebunesc val de matase... Si nasturii vor sta doar pe margine, privind si lasand orice povesti de inchideri si deschideri... Amtetiti de mirajul atingerii nelimitate. Vor fi vrand sa fie floare in par...

DOAR NOI spunea...

Multumesc Mikka... da...frumos raspuns!

DOAR NOI spunea...

http://100ro.blogspot.com/2010/01/anunt-matrimonial-pentru-un-zambet.html#comments

ARIPI DE FLUTURE spunea...

:))

DOAR NOI spunea...

Ma bucur ca te-am facut sa zambetsi, Aripi de Fluture!