sâmbătă, decembrie 12

Seri de poveste

Fie ca esti copil sau ai suflet de copil,
Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si Carturesti te asteapta intre 11 si 17 decembrie de la orele 19:00 sa pasesti in lumea fermecata a povestilor.
Zane fermecate, printese adormite, printi curajosi si balauri infricosatori vor prinde viata prin vocea actorilor celebri si oamenilor de televiziune.
Ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti!
Adresa: mansarda Carturesti Verona 13-15
Mircea Albulescu, Andreea Berecleanu, Eugen Cristea, Alina Darian, Cristina Deleanu, Andreea Esca, Alexandrina Halic, Andreea Marin Banica, Maia Morgenstern, Mara Panaitescu, Andreea Raicu, Alessandra Stoicescu, Mihai Verbitchi, Andrei Zaharescu sunt povestitorii care, la invitatia Fundatiei, si-au asumat misiunea de a-i apropia pe copii de carti si de povestile nemuritoare care au fascinat generatii intregi.
Ultima seara de poveste va fi dedicata teatrului de papusi: copiii, voluntarii si varstnicii de la Centrul Comunitar Generatii, infiintat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei vor pune in scenabasmul Cenusareasa, cu papusi realizate de manain cadrul atelierelor de creatie de la centru.
De asemenea, in timpul serilor de poveste va putea fi admirata expozitia de fotografie de poveste realizata de Alisa Tarciniu si Oana Tanase de la HeartMates Studio. Pe toata durata evenimentului parintii aflati la Carturesti au posibilitatea de a face donatii in beneficiul copiilor mai putin norocosi, sprijiniti prin proiectul Fondul Special pentru Copii al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei: copii ce provin din familii sarace, abandonati, sau care risca sa abandoneze scoala din cauza lipsurilor materiale. Provident Financial, partenerul acestei editii a Serilor de Poveste au contribuit cu 5000 de euro la acest fond de urgentapentru copii. Pe langa Provident Financial, au mai sprijinit Seri de Poveste 2009: Fulga, HeartMates Studio si partenerii media Radio Itsy Bitsy, Romania Liberasi 121.ro.
Poate ne intalnim pe acolo....

Niciun comentariu: