joi, noiembrie 10

Noutăți

Ieri a fost Sfântul Claudiu. 
Oboseala și-a pus amprenta. Mă lupt să găsesc motivații și putere, raze de soare și bucurii.
Micuții sunt ușor răciți. 
Am închis balconul. Am câștigat un set de 8 cărți pentru copii. 
Dar... am și promisiuni retrase. Nici măcar nu am fost anunțată din timp. Am obosit! Însă iau totul așa cum vine. Am învățat că toate se întâmplă cu un rost. Va fi bine! Curând!

4 comentarii:

Little leisure spunea...

Normal ca va fi bine! Capul sus! Esti o femeie puternica, care va gasi frumosul in orice lucru mic. Incercati cu prima ocazie sa faceti o mica exursie la munte, sau undeva aproape cum ar fi Salina Prahova sa va recreati putin. Faceti un plan sa o asteptati cu nerabdare. penreu cei mici fa le o supa de pui cu dragoste, niste ceiuturi sau lapte cald cu nesquick, gaseste-ti timp sa faci o prajitura, zambeste, inainte de culcare ocupate de tine, de frumusete, de relaxare. Bea o gura de vin rosu. Bafta, te pup

DOAR NOI spunea...

Multumesc mult, Little leisure pentru vizita, cuvintele frumoase si incurajari!
Stiu ca aceste hopuri apar pentru a aprecia frumosul si binele, pentru a ma intari si a ma opri putin din goana nebuna.
Micutii mei au aproape 10 luni si ma solicita! Am seri in care scriu povesti pentru copii, insa am obosit. De abia reusesc sa imi fac dusul de seara si sa imi dau cu crema pe maine si adorm. :)
Am obosit de promisiunile amanate si de prea multe ganduri. :) Avand gemeni imi e mai greu sa ma deplasez... dar cresc si va fi muult mai bine!

Little leisure spunea...

Nu am stiut ca sunt asa micuti! Da, imi imaginez ca este greu, de la copii nu poti sa faci pauza cu siguranta, imediat vor face un anisor, doi si vor fi gata sa se plimbe cu tine pe la munte! Rezista, si bucurate de prezent! Pupici!

DOAR NOI spunea...

@ Little leisure:

Da! Asta fac! Ma bucur clipa de clipa de bebelusia lor adorabila.
Multumesc!
Numai bine!