miercuri, iunie 1

La multi ani copiilor din lumea-ntreaga!

Primul 1 iunie in rol de mama.
Este minunat!
...
Am momente in care imi doresc sa fac mult prea mult: sa ma plimb, sa scriu, sa fac diferite activitati. Apoi spun: STOP! Am tot ce mi-am dorit. Am ce nu credeam ca voi avea vreodata. Doi copii minunati, veseli, isteti, ageri, ghidusi. Sunt adorabili. Azi am iesit cu Horia pe balcon si a observat imediat clopoteii de vant atarnati. Zambeste tot timpul! Cand ma vede da chiote de  bucurie. Ana este zambitoare si ea. Este bebelusul tipic: grasuna, cu piele gustoasa si copanele de pupat. Rade cand o pup pe picioruse. Se distreaza maxim cand o schimb. Strange scutecul de sub ea. Este o aventura pana ii pun pampersul. Are insa momentele ei de disconfort (constipatia ne chinuie adesea) si plange pana la epuizare. Nu am mereu rabdarea necesara si regret asta. Ii cer iertare si ea rade. Parca ma intelege.
Azi a inceput BOOKFEST. Imi doresc atat de mult sa mai public cate ceva. Am multe lucrari date cu contract la edituri. Asta ma doare! Ca sunt trimise, sunt oarecum apreciate si ele stau in sertare. Recunosc ca simt o usoara doza de invidie pentru cei care publica pe banda. Dar am inteles si imi repet intruna: nu este bine! Toate vin la timpul lor. Oricum imi doresc sa scriu altfel. Am idei si voi reusi in aceasta vara, in acest concediu de crestere al copiilor. Am sa public pe cont propriu. Cel mai sigur. Oricum nu ma imbogatesc din scris. 
Bucuriile se aduna. Ieri am primit rochia de mireasa. Este superba! Nici nu credeam ca va fi asa cum am visat-o. 
Luna aceasta luam si verighetele. Biserica este foarte frumoasa... si acum realizez ca este de lemn, asa cum am trimis acum ceva ani Universului dorinta. :)
O vara minunata, cu vise implinite!

2 comentarii:

copilarim spunea...

La multi ani draga mea !!!
:*
Imbratisari multe multe muuuuulte! :*
Cred ca toti cei care vor sa creeze, sa aduca bucurie, sa isi implineasca visuri au nevoie de timp la un moment dat! :))
Si eu mi-am propus atat de multe lucruri si tare nu imi place ca trebuie sa le tot aman, dar apoi imi zic la fel. Toate la timpul lor. Si mereu imi amintesc de minunea... minunile din viata ta si ma inseninez. Ma mai gandesc apoi ca cei care ma iubesc si apreciaza ma si inteleg si nu se vor supara pe mine daca nu reusesc mereu sa fac la timp absolut tot... si parca imi mai trece putin :D.
Te pup cu drag :*
Si ma bucur, ca de fiecare data, sa citesc vesti frumoase de la tine!!

:*
rux

DOAR NOI spunea...

@ copilarim:

Mii de multumiri pentru vizita si incurajari.

La multi ani Copilarie si Copila frumoasa si talentata!

Imbratisari!