luni, mai 30

Vinovata

Ma simt vinovata ca oboseala si-a pus amprenta și nu am rabdarea necesara când plânge Ana. Uneori nu ma simt in stare sa le fac baie sau sa ies cu ei afara.
Au crescut. Pe 26 mai au facut 4 luni. 4 luni de emotie, de fericire, de bucurie. Au inceput sa știe de joaca. Horia ma cauta cu privirea. Isi tin singuri biberoanele. Ma prind de gât și ma trag de par. Ana vrea sa ma muște de obraz. Sunt tare haioși. Ana este mai plângacioasa. Cere atentie. Horia este vesel, blând și bun. De asemenea este foarte curios și jucauș. Trage tot ce prinde. Se joaca cu pernutele. O mângâie și-i zâmbește Anei. Se iubesc! Doamne ajuta sa ramâna astfel toata viata!
Ii iubim nespus. Sunt razele noastre de soare. Am participat la un concurs organizat de Jucarii Vorbarete, site de comercializare de matetiale pentru copii (jocuri, carti, jucarii) și am câștigat primul nostru premiu: Descopera literele - kit de invatare a cititului (Montessori).
Imi doresc sa fac ceva pentru ei! Sa le ofer o minilume mai buna, mai vesela, mai curata. Spet sa reușesc.
Pregatirile de nunta și de botez sunt gata.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, toate se rezolva incet incet.
Sa avem o saptamâna binecuvântata!
Zâmbete și bucurii.
3 comentarii:

Adriana Alexandru spunea...

Sa-ti traiasca ingerasii, sa fie mereu sanatosi si voiosi si sa te bucuri de fiecare moment alaturi de ei.
Draga mea, oboseala e fireasca, nu trebuie sa te simti vinovata pentru asta mai ales ca sunt doi. Fiecare etapa cere consumul ei de energie, vei vedea ca de la 1 anisor in sus oboseala se va reduce cumva, vor incepe sa faca la olita, se vor juca singurei, o sa fie altfel...Pana atunci iti doresc multa putere si multa rabdare, fiecare moment e unic, o sa-ti amintesti cu drag peste ani si ani. Te imbratisez si pup ingerasii!!! :))

Liuba spunea...

Ahhhs cumpa de tine!!! Domnul sa te ajute si te umple de rabdare. Si eu ma simt uneori vinovata si cred ca toate mamicile sunt la fel. Pupici multi voua, Liuba x

DOAR NOI spunea...

@ Adriana Alexandru:

Multumesc mult!

@ Liuba:

Pupici de la noi pentru voi trei muschetari!