marți, mai 3

Hristos a Înviat!

Am avut un Paște cum l-am dorit de ani buni. Un Paște alături de soț, copii, mama și soacră, soră și cumnați, verișori. Este atât de frumos să trăiești asemenea clipe!
E minunat când rugile îți sunt ascultate!
E minunat când poți asculta oameni!
E minunat când micuții îți zâmbesc și așteaptă să te joci cu ei
Azi, micuța Ana s-a rostogolit singură pe burtică!
E minunat când cunoști oameni speciali, deși nu mai ieși des din casă pentru a participa la diverse evenimente. 
E minunat când poți oferi un zâmbet, o îmbrățișare și un ajutor!
Hristos a Înviat pentru noi! Să încercăm să fim mai buni, mai senini, mai calmi, mai atenți la sufletul nostru și mai darnici! 

3 comentarii:

Pr.Victor spunea...

Adevărat a înviat! Mă bucur că ţi s-au întâmplat toate aceste lucruri în preajma luminatei zile de înviere. Îmi aduc aminte că acum vreo doi ani, când erai tare "amărâtă", ţi-am spus că vor veni şi zile senine şi pline de bucurie. Dumnezeu lucrează după planurile Sale, şi nu că n-ar fi bune şi ale noastre uneori, dar tot ale Sale sunt mai bune.

copilarim spunea...

Adevarat a Inviat!!! :)
:*

DOAR NOI spunea...

@ copilărim:

Mulțumesc pentru lectură... și pentru că îmi ești mereu aproape! Pupici veseli și îmbrățișări optimiste!

@ Pr. Victor:

Mulțumesc! Tot ceea ce trăiesc este un miracol. Simt asta cu fiecare celulă, cu fiecare zâmbet și gângurit al micuților. Simt că am multe de realizat în continuare și totul pentru acești micuți,împreună cu ei pentru binele altor copii. Cred că micuții au venit pentru a-mi da puterea de a merge mai departe. Anul trecut eram epuizată, dezamăgită și fără speranță. Căsătoria,apariția micuților mi-a dat puterea să cred în rugi ascultate și în MIRACOLE.
Să spuneți enoriașilor dvs. să fie buni, să creadă, să facă fapte bune - necondiționate - și toate rugile le sunt ascultate. Da! Planurile lui Dumnezeu sunt mult mai bune decât ale noastre. Și încă ceva: miracolele, iubirea nu se limitează la a avea bani. Aceștia vin pentru a te ajuta să trăiești de unde nici nu te aștepți.
Doamne ajută tuturor!