vineri, noiembrie 13

Magie

O prietena imi scrie intr-o seara: "Ma gandeam la tine! Bebelusul meu face adevarate tumbe in uter. Cum e la tine cu doi?"
"Este minunat! Sunt foarte jucausi! Ii ador! Uneori ma amuz teribil cand ii simt cum se joaca! Am citit mult despre gemeni. Am inteles ca sunt adevarati prieteni de joaca si de viata." 
Chiar vreau sa fiu o mama buna... desi am emotii! Daca sunt prea dura, prea permisiva, prea panicoasa? Imi doresc sa aiba loc in burtica cat mai mult timp si sa duc sarcina cat mai aproape de termen. 
Ieri am mers la analize si am vazut multe gravide. Eu ma simteam cam ametita si epuizata. Nu dormisem de emotii. Nu imi place sa fac analize! Ele erau mai sigure pe ele! Intr-un final mi-am revenit! 
Sunt suparata pe mine ca nu am pofta de mancare (cu toate vitaminele pe care le inghit). Ma fortez sa mananc. Dar parca nimic nu are gust! Insa, vreau sa fiu o mama puternica, rabdatoare, vesela.
Am momente cand imi lipsesc toate activitatile mele. Am zile cand nu pot face nimic, decat sa citesc. Privesc in jurul meu si sunt atatea de facut si in casa. Sotul meu este minunat! Munceste foarte mult. Este extrem de obosit. Cu toate acestea, el gateste! Ii place si chiar gateste delicios! Am mancat o salata de avocado cu usturoi, delicioasa. Sau salata de ton, eu care nu suport pestele! 
Stiu ca vom reusi sa finalizam toate proiectele! 
Viata e plina de magie! Important este sa fii bun, sa zambesti, sa daruiesti (ce si cat poti), sa speri si sa ai vise (dorinte, scopuri) pentru care sa lupti!
Nu am crezut ca exista oameni care nu pot sa imi scrie un mesaj cu "Casa de piatra" sau "multumesc" cand le-am urat "la multi ani" de zilele lor. E trist! Insa, fiecare primim exact ce daruim! 
Traiti fiecare zi la maxim! Fiti optimisti! Zambiti! Intindeti o mana de ajutor!

2 comentarii:

ina spunea...

Ce frumos trebuie sa fie sa urmărești jocul gemenilor în burtica. Eu și soțul meu eram fascinați de mișcările ce aveau loc în burtica mea când eram însărcinată, dar era doar un copil, cu doi cred ca este și mai... wow
Multa sănătate va doresc tuturor!

DOAR NOI spunea...

ina:

Daaa.... este miraculos! Silviu ii pupa zilnic pe burtica si vorbeste cu ei! Adora copiii! Are rabdare cu ei, se joaca cu ei. Ma amuz teribil cand vad cum se joaca cu nepotica mea! :))