joi, octombrie 8

Momente

Fiecare zi este o noutate pentru mine. 
Miscarile din burtica, bucuria de a-i vedea la fiecare ecografie, emotiile cand ma apuca ameteala si lesin la metrou, teama de a nu pati ceva micutii, senzatia de somn, oboseala si epuizare, frustrarea ca nu mai pot face cat imi doresc sa fac.... toate acestea ma bucura, ma fac sa plang, sa rad, sa ma organizez, sa imi stabilesc prioritati.
Uit sa mananc! Sunt mustruluita serios. Doare! Dar au dreptate! Sunt inconstienta! Acum nu mai sunt EU, ci sunt responsabila pentru doua miracole care cresc in burtica mea. Nu ii pot hrani numai cu povesti, muzica, mangaieri. Au nevoie de hrana. Cred ca au atacat deja rezervele si isi cer in continuare drepturile. 
Asadar, schimbare de plan. Concediu medical, mancare si somn de voie, la cerere! 
Credeam ca sunt mai puternica, dar se pare ca m-am inselat! Nu le pot face pe toate, oricamd, oricum, ci cu multa rabdare, atentie, dragoste si voie buna. 
Aveti grija de planurile, de visele si de dorintele voastre! Indrazniti sa credeti si sa munciti pentru realizarea lor. 

4 comentarii:

ina spunea...

Ce spui tu aici? Eu am stat mult departe de net și se pare ca am pierdut noutățile. Vin bebeii?? Doamne, cat ma bucur pentru tine. Cat de fericită trebuie sa fii tu... O meriți din plin! Va doresc tot binele din lume!
Gata, ma duc sa citesc din urma ☺

DOAR NOI spunea...

Ina:

Daaaa.... sunt insarcinata cu gemeni! Sunt fericita, implinita si ma rog pentru toti care ma invidiaza si mi-au intors spatele. Cum as da-o nu este bine! :)
Imbratisari si bucurii!

ina spunea...

Nu baga în seama nimic acum, fă-te ca nu vezi răutățile, e mai bine asa.
Doamne, ce entuziasmata sunt, i-am povestit și soțului meu de tine, te știe după cărțile pe care le are Ioana de la tine. E și el bucuros pentru tine. Gemeni!!! Dumnezeu există! Ai grija de tine, te îmbrățișez.

DOAR NOI spunea...

Ina:

Multumesc pentru vizita.
Da. Gemeni: fetita si baietel. :) Ignor rautatile si invidiile. De fapt, am inteles ca primem ce meritam, ce sadim, cand suntem pregatiti sa intelegem si sa acceptam.

Imbratisari!