luni, octombrie 12

Despre...

... nesomn si dureri de spate... :) 
Noptile mele devin cam albe... imi schimb ritmul... asa ca, voi citi si scrie noaptea, iar ziua voi dormi!
Cu toate acestea, sunt FERICITA! 
Cu toate rautatile care curg in preajma mea, da, sunt fericita! Viata mi-a demonstrat ca bunatatea, rabdarea, pasiunea, credinta iti sunt rasplatite la momentul potrivit.
Imi pare nespus de rau pentru toti care ma invidiaza. Ii asigur ca nu este totul perfect... inca sunt sacrificii pe care le fac pentru a fi bine. Inca snt lucruri, dorinte la care nu am acces sau pentru care nu sunt pregatita momentan. Astept! Si zambesc. Si ma rog! Si ma rog pentru cei care au anumite nevoi. Si le doresc sa aiba liniste, sa le fie ascultate rugile si sa renunte la invidie. Daca si-ar canaliza energia spre a bucura oameni nevoiasi... nu neaparat cunoscuti, viata lor s-ar insenina si implinirile le-ar deschide usa sufletului si a locuintei.
Sa ne auzim cu bine.... despre povesti, reusite, bucurii, zambete!

4 comentarii:

Pr.Victor spunea...

Eu am trecut doar să las un gând bun, aşa, ca o rugăciune. Şi pentru că nu ne-am mai intersectat prin comentarii, chit că este oarecum târziu, îţi doresc un an şcolar cu spor în luminarea minţii tuturor copiilor cu care lucrezi la şcoală, copiilor cu care te întâlneşti şi-n alte locuri şi activităţi.
Seară frumoasă, Claudia!

DOAR NOI spunea...

Pr. Victor:

Multumesc din suflet. A sosit timpul sa am copiii mei. Am sarcina gemelara si nu mai pot merge la scoala. Voi lua o pauza de doi ani.
Ganduri bune si binecuvantari!

Pr.Victor spunea...

Mă bucur mult să aud acest lucru, e minunat, poate că într-o zi, dacă nu deranjez, am să dau şi-un telefon. Sarcină uşoară, cu bucurie, împlinire şi linişte sufletească!

DOAR NOI spunea...

Pr. Victor:

Mulţumesc mult! Să vă rugaţi pentru mine şi pentru soţul meu, Silviu.
Bucurii şi împliniri!