luni, februarie 10

LA REVEDERE, COLEGĂ DRAGĂ!

DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE! ȘTIU CĂ DE ACOLO DE SUS, VEI VEGHEA ASUPRA COPILEI TALE MINUNATE (PROMIT CĂ AM SĂ ÎI TRIMIT MESAJE ȘI COI AVEA GRIJĂ DE EA, ATÂT CÂT POT ȘI CÂT MĂ PRICEP) ȘI NE VEI ZÂMBI TUTUROR CELOR CARE ȚI-AM FOST DRAGI.

DUPĂ CHINURI GROAZNICE, S-A STINS DIN ACEASTĂ VIAȚĂ PE CARE A IUBIT-O CUM N-AM VĂZUT PE NIMENI SĂ O FACĂ, O FEMEIE DEOSEBITĂ, TARE DRAGĂ MIE... O FEMEIE CARE  ȘTIA SĂ ZÂMBEASCĂ ȘI SĂ FACĂ HAZ DE NECAZ... O FEMEIE MODESTĂ, PASIONATĂ DE MESERIE, EDUCATĂ... DORNICĂ SĂ EVOLUEZE ȘI SĂ ÎNVEȚE CÂT MAI MULT. REUȘISE SĂ SE TITULARIZEZE, ÎNSĂ SOARTA NU I-A OFERIT DECÂT UN SEMESTRU PENTRU A SE BUCURA DE ACEST STATUT. O FEMEIE MODERNĂ... MAMĂ IUBITOARE ȘI DEVOTATĂ. O FEMEIE PUTERNICĂ, HOTĂRÂTĂ, CARE A VENIT PÂNĂ ÎN ULTIMA CLIPĂ LA ȘCOALĂ, CARE ȘI-A PLĂTIT TOATE DATORIILE ȘI NU A ACCEPTAT COMPROMISURI. 

MI-A FOST TARE DRAGĂ... ȘI MODEL DE VIAȚĂ. ÎMI SPUNEA ADESEA SĂ MĂ CĂSĂTORESC, SĂ FAC COPII, CĂCI ORICUM NU VOI GĂSI UN OM  PERFECT... SAU CARE SĂ MĂ APRECIEZE SUTĂ LA SUTĂ!

MÂINE O CONDUCEM PE ULTIMUL DRUM!

ÎȚI MULȚUMESC PENTRU TOT CE AM ÎNVĂȚAT DE LA TINE, COLEGĂ DRAGĂ! LA REVEDERE, MARIETA!

Niciun comentariu: