marți, martie 26

Revista SOLISIS şi blogul meu

 Adesea mă întrebam de ce păstrez blogul. În primul rând pentru a mă elibera de stres.. (bine asta o fac întrun jurnal intim)... dar şi pentru a împărtăşi bucurii, zâmbete,impresii culturale (cărţi,reviste, filme,muzică, piese de taetru) cu cei care îmi trec pragul acestui spaţiu virtual. 
Azi... am primit un semn că sunt utilă oamenilor...  şi atâta timp cât cititorii se regăsesc pe alocuri în scrierile mele,înseamnă că nu sunt anormală, plecată cu sorcova sau dusă cu pluta.
LECTURAŢI REVISTA SOLISIS, DISTRIBUITĂ GRATUITĂ PE MAIL. 
Pentru a primi revista gratis, trimite un mail la adresa,solicitând abonarea.
 office@solisis.org


Mailul primit de la Andreea,cea care se ocupăde revista Solisis şi de centrul de dezvoltare personală.
 
Buna Claudia,
 
M-am regasit in blogul tau si te felicit pentru articolele tale si munca pe care o depui. Avem nevoie de bloguri care sa ne inspire sa traim mai frumos.
Eu reprezint un centru de dezvoltare personala si armonizare din Bucuresti si incercam sa realizam cat mai multe seminarii in care sa ne cufundam si sa gasim toata energia pozitiva.
De curand am lansat si revista online gratuita pe care vrem sa o trimitem catre cat mai multi oameni pentru a gasi in ea o pauza binemeritata!
 Daca vrei sa ne urmaresti ai mai jos urmatorele date:
 Multimim pentru ce faci si daca doresti sa ne sprijini cu aceasta revista iti stam la dispozitie (te poti abona la ea gratis prin site-ul de mai sus).
 
O zi frumoasa,
Andreea

Niciun comentariu: