marți, octombrie 15

Evenimentele de azi

Am aflat ca avem consiliu.... vineri devenim Scoala Europeana si avem festivitate cu invitati de seama.
Apoi, am primit socanta veste ca una din cele mai vesele, optimiste, colege are cancer de col uterin in forma galopanta. :( 
De ce viata dedreapta? Nu ma mai intreb de fapt... :)
Apoi, am primit semne de carte din Verona... de la o colega deosebita, zambitoare, care ma simpatizeaza. :)
Dupa-amiaza am iesit la Mc Donald's si am cunoscut o tanara cu ochi albastri, frumoasa, puternica. :) Am dat o tura si la Billa, deoarece nu mai fusesem de foarte mult timp.
Seara sa fie bucurie, tuturor!
Traiti intens... bucurati-va de tot ce aveti... credeti si luptati pentru visele voastre! Este atat de important sa faceti ceva cu vietile voastre... sa lasati ceva in urma dvs.!

5 comentarii:

Pr.Victor spunea...

Carpe diem, am scris acum câţiva ani un blog despre trăirea clipei. Evident, nu-mi permit să pun link aici, nu e firesc să fac asta fără să cer voie.
Pot spune însă că experienţa misiunii mele mi-a demonstrat (dureros deseori) că omul (după trup) nu e nimic altceva decât acel pământ de care spune Scriptura. Şi din nefericire, nu realizăm acest lucru decât în momentele mai grele ale vieţii.
Ne rămâne sufletul însă, care, alături de minte va dăinui veşnic.
Seară bună să fie şi la casa ta, Claudia!

DOAR NOI spunea...

@ Pr. Victor:

Multumesc pentru vizita si pentru mesaj. Puteti sa puneti link-uri si tot ce credeti ca este de folos pentru sufletele noastre.. al meu si al cititorilor acestui blog.
Asa este... trupul se transforma in pamant... si e firesc... dar uneori e nedrept. Colega aceasta este tanara... are grija de mama ei care este neputincioasa...
O alta colega care este in metafaza a inceput sa planga,spunand ca ea a adus blestemul la scoala....:( A fost o zi grea... dar cu lectii invatate!
Binecuvantari !

Unknown spunea...

https://www.youtube.com/watch?v=-BSFOZ-nzEs

Pr.Victor spunea...

Mulţumesc frumos, Claudia! Am revenit cu link-ul postării mele. Mărturisesc că e un pic tehnică, dar la momentul acela am crezut că e bine să fac (conform celor gândite de mine) o diferenţiere între secundă şi clipă.
http://preotvictor.blogspot.ro/2012/02/carpe-diem-ba.html
Zi minunată să ai!

DOAR NOI spunea...

@ Anghelescu Cristian:

Multumesc enorm!

@ Pr. Victor:

Va multumesc din suflet! O zi cu rugi ascultate, raspunsuri clare si lumina in suflet! :)