joi, august 29

O zi de 29 august din viata mea

Din nou dimineata....
Din nou inspectorat... a treia zi in saptamana aceasta. Dupa atata scoala, mi se pare umilitor si nedrept sa "traiesc" ce traiesc. Ar fi cazul sa se ia masuri si pentru profesorii calificati si supercalificati!
Mers la biserica....
Drum la liceu pentru a-mi completa fisa de autoevaluare. :)
Apoi mi-am dus masina la revopsit... si mi-am schimbat husa de la volan.
Apoi am finalizat povestirile din cartea "4 usi si alte povestiri". "Casuta din copac" (emotionanta, in care puterea visului implinit reiese din fiecare rand.... iar finalul este emotionant) si  "Elefantul"(o poveste mai mult pentru copii, legata de invatamant putin, copiii merg cu educatoarea la Gradina Zoologica; apar si portretele psihologice ale educatoarei si ale ingrijitorului de la Zoo) m-au dus cu gandul la povestile mele pentru copii. Adica la "Tobias, elefantelul colorat" si "casuta din copac" din cartea "Tolba cu povesti".
"Poveste cu factorul postal" este haioasa... eu iubind scrisorile. Inca trimit scrisori, carti prin posta. Imi place sa lipesc timbre pe plic.
Am stat la povesti cu un om drag....
Acum ascult povestea unui alt om deosebit, care imi e model in ale ambitiei.... A.G. Billig la Radio 3 Net "Florin Pittis".
Mi-e dor de scriiiiiis.
Maine merg la BAC.... corectarea lucrarilor geniale.
Seara minunata si un somn odihnitor!

Niciun comentariu: