duminică, august 25

La MiniMe - atelier de familie


http://cursuriminime.ro/index.php/atelier-de-familie/

Astazi ne jucam in familie – cand copiii inventeaza povesti, parintii invata sa supravietuiasca in lumea celor mici
 
Fundatia Nadia Comaneci organizeaza un atelier simultan parinte – copil dedicat familiilor cu copii de 3 – 5 ani.
Atelierul consta in doua activitati desfasurate in paralel, o activitate de creativitate si povesti pentru copii si o activitate de consiliere parentala pentru familiile celor mici.
Pentru copii, am pregatit un atelier de inventat povesti cu inceput dat, in cadrul caruia cei mici vor fi incurajati sa dea frau imaginatiei si sa exprime liber cele mai nastrusnice ganduri, intregul grup participand astfel la crearea unei povesti unice. Apoi, urmand aceeasi tema, cei mici isi vor testa si indemanarea, prin activitati de creativitate potrivite varstei lor – descoperirea unei forme unind mai multe puncte sau lipind diferite materiale.
Activitatea dedicata copiilor de 3-5 ani va fi coordonata de Claudia Groza, profesor si autor de povesti si povestiri pentru copii, cea care a creat povestea “Tobias, elefantelul colorat” si care a condus atelierul de poveste de la MiniMe, organizat in jurul povestii elefantelului Tobias.
In timp ce copiii inventeaza povesti, in paralel cu joaca acestora, intr-o sala alaturata, parintii vor participa la o intalnire de consiliere parentala. In cadrul acesteia, parintii participanti vor invata cum sa supravietuiasca in lumea celor mici, descoperind diferite stiluri parentale si temperamente ale copiilor, precum si care este influenta familiei asupra comportamentului copilului de aceasta varsta.
Parintii vor avea ocazia astfel sa primeasca raspunsuri la intrebarile referitoare la sentimentele si nevoile celor mici de la psihologul Livia Popescu, psihoterapeut, consilier psihologic, psiholog clinician si trainer grupuri dezvoltare personala, cu experienta in parenting, comunicare in familie si imbunatatirea relatiei parinte-copil.
Recomandarea specialistului este ca la sedinta de parenting sa participe ambii parinti.
 
Atelierul de familie are loc miercuri, 4 septembrie, de la ora 18.00, iar timp de 1 ora si jumatate copiii si parintii deopotriva se vor „juca”, in paralel, fiecare intr-o alta sala.
Costul Atelierului de familie este:
-          93 lei – familie 1 parinte + 1 copil
-          117 lei – familie 2 parinti + 1 copil
-          113 lei – familie 1 parinte + 2 copii
-          138 lei – familie 2 parinti + 2 copii
Taxa de participare se plateste in avans fie prin virament bancar (Fundatia Nadia Comaneci – cont RO38BTRL04501205H87589XX – Banca Transilvania, Sucursala Dorobanti), fie numerar la sediul Fundatiei (Calea Grivitei nr. 150, sector 1, Bucuresti).
Inscrierile se fac la: 0741.199.600 sau office@cursuriminime.ro.

Niciun comentariu: