marți, iulie 16

Zi cu zambete

Povestile roiesc in jurul meu, dar imi este lene sa le astern pe hartie.
Sunt trista cand vad cat de mult se minte sau mai bine spus sunt mintita. Nu inteleg de ce. Nu cer nimic nimanui. Nu bag mana in buzunar nimanui. Cand pot oferi ceva gratuit, o fac cu mare bucurie. Uneori insa cred ca merit sa fiu si eu platita si rasplatita pentru munca, stres, efort, timp, energie.
Ma doare si ma chinuie rautatea. Ma sfasie  invidia asa zisilor prieteni. E al naibii de greu sa vezi ca te sustin si se bucura de tine oameni straini, dar prieteni, oameni pe care i-ai ajutat la un moment dat nu se pot bucura pentru tine.
O asa zisa prietena si colega de facultate mi-a spus ca nu poate suporta realizarile mele. :( 
Vreau sa zbor intr-o lume mai buna.
Vreau sa daruiesc liniste si armonie in jurul meu.


2 comentarii:

Mihai spunea...

Nu inteleg ce te supara. Nu am auzit in viata mea un compliment mai tare. Sa-mi spuna mie cineva ca nu-mi suporta realizarile, ar insemna chiar sa fi facut ceva exceptional!!! Revino-ti. Vorba aceea, nu stiu o formula a succesului, dar stiu precis formula esecului: sa incerci sa fii pe placul tuturor.
Zi frumoasa! Tot ce ai nevoie e in tine acum.

DOAR NOI spunea...

@ Mihai:

Pentru o diploma in plus si trei carti de povesti mi se pare prea putin sa pierzi o prietena.... :(
Multumesc pentru vizita si comentariu!
Ma supara faptul ca oamenii cred ca ma imbogatesc din povesti, din faptul ca organizez un atelier pentru copii, dar nu stie nimeni cata munca este in spate...poate nopti nedormite,stres si emotie pentru a aduce bucurie in sufletele unor copii talentati. :)
Sanatate, zambete si bucurii alaturi de cei dragi!